Kundmottagare till kund i Halmstad

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en kundmottagare till en kund i Halmstad. Trivs du att vara ansiktet utåt och att ta emot kunderna när de besöker verkstaden? Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen? Då är det dig vi söker!

Som kundmottagare kommer du arbeta med att ta emot kunder i anläggningens mottagning. Du kommer att ha arbetsuppgifter såsom fakturering, ta emot kunder på verkstaden, svara i telefon och boka in kunderna. Du kommer även att administrera, svara på mail, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt samt göra beställningar.
Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god känsla för service och gillar att vara spindeln i nätet där du har inställningen att alltid se lösningar. Vi tror att du är en person som brinner för att jobba med människor och service. Meriterande är om du tidigare arbetat som kundmottagare på t.ex. en verkstad eller hos en fordonsåterförsäljare. Vidare är du också en van dator- och systemanvändare. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om företaget

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får tillgång till en stor variation av arbetsplatser och nätverksmöjligheter. Din konsultchef följer och stödjer dig genom din konsultkarriär.
Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl, teo.sandahl@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Hallands län
  • Inkommet

   2022-09-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-20

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt