Kundmottagare till skadeverkstad, söderort

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet som kundmottagare och söker nästa utmaning? Har du även erfarenhet av kobra - ja då är du den vi söker!

Arbetet som kundmottagare kräver god administrativ förmåga samt en viss teknisk förståelse, har du dessutom förståelse för skador är detta mycket meriterande. Förutom kontakten gentemot kund och uppföljning mot skadeverkstaden kan du, vid tidigare erfarenhet som skadeberäknare, även sköta du kontakt med försäkringsbolagen och säkerställer då att rätt information förmedlas genom Cabas-kalkyler. Arbetsgruppen på skadeverkstaden samarbetar nära varandra och är en arbetsplats som passar dig som gillar ett högt tempo och gott kollegieskap.

Din profil

För att lyckas i rollen som kundmottagare ska du ha grundläggande kunskap inom Kobra eller motsvarandra system, som skadeberäknare bör dudärtill ha erfarenhet av att arbeta med skadekalkyler i Cabas. Som person är du noggrann och korrekt samt har stark administrativ förmåga. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och/eller försäkringsbolag förväntas du hålla en hög servicenivå och alltid ge ett professionellt intryck. Du har förmågan att arbeta självständigt men uppskattar även att samarbeta i grupp. Du trivs i en miljö som är omväxlande och tänker gärna utanför boxen.

Tjänsten är uthyrning på ett år men det finns stora möjligheter att förlängas och/eller bli anställd av kundföretaget.

Blir du nyfiken på att höra mer? Hör gärna av dig eller sök tjänsten redan idag, vi intervjuar för tjänsten löpande!

Om företaget

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2022-07-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-31

Kontaktperson

Fredrica Euren
fredrica.euren@autorekrytering.se
070 622 65 30

Tipsa dina vänner

Kontakt