Kundmottagare/ Verkstadsadministratör till Transportcenter

Arbetsbeskrivning

Besitter du ett gediget intresse för Service och Kundbemötande? Har du dessutom erfarenhet av Eftermarknad inom Bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Kundmottagare/Verkstadsadministratör till Transportcenter!

Som Kundmottagare har du en central roll i verksamheten där du är företagets ansikte utåt. Du företräder ett företag med starka varumärken, hög kompetens och starkt engagemang för kunderna och det är därför viktigt att du drivs av att lämna den bästa servicen till kunderna.

Tjänsten är uppdelad mellan arbete i Front- såväl som Backoffice. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot kundens bil, räkna på jobb för att slutligen förklara det utförda arbetet för kunden i samband med utlämning av bilen. Du kommer även att bedöma garantianspråk och hantera försäkringsärenden.

Din profil

Vi ser gärna att du bakgrund som Servicerådgivare/Kundmottagare, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet som Mekaniker och på så vis fått god förståelse för verkstadens processer. Du innehar B-körkort och har goda administrativa färdigheter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Kobra eller tidigare har arbetat med Astaras varumärken.

Som person är du strukturerad, noggrann och positiv. Du har ett väl utvecklat ordningssinne, gillar att jobba med människor och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du är en naturlig lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kollegor.

Om företaget

Transportcenter är en familjeägd återförsäljare av Isuzu, Fiat och Opel transportbilar samt RAM. Verksamheten startades 1982 och sedan 2015 hittar ni oss i Arninge norr om Stockholm där vi har både försäljning och verkstad. Transportcenter genomgår just nu en expansiv fas där det kommer att ske mycket spännande inom kort!

Hos oss arbetar kunnig och engagerad personal och vi har en gemytlig och familjär atmosfär. Alla som arbetar hos oss brinner för att ge våra kunder personlig service och att bygga relationer till våra kunder. Därför är det viktigt att du som axlar denna roll delar vår syn på företagskultur och kundservice. Gör du det kommer du trivas mycket bra hos oss!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult och June Pärnänen på 070 622 60 19. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Transportcenter
  • Företag

   Transportcenter
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-01-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-25

Kontaktperson

June Pärnänen

Tipsa dina vänner

Kontakt