Logistikadministratör till global kund i Malmö

Arbetsbeskrivning

Till vår internationella kund i Malmö söker vi nu en driven logistikadministratör med ett öga för struktur och ordning. Du kommer att stötta vår kund i arbetsuppgifter såsom fakturaadministration, orderhantering, bokning av transporter och in- och utcheckning av fordon. Tillsammans med de andra kollegorna på kontoret ser ni till att kunden får en bra upplevelse och snabb service.

Din profil

För den här rollen ser vi gärna att du är en duktig administratör som navigerar obehindrad i system och gillar att ha ordning och reda. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom logistik med administration men välkomnar även dig som är nyexaminerad inom exempelvis logistik och administration att söka tjänsten.

Är du denna person:
- Har erfarenhet av liknande arbete som administratör
- Goda datorkunskaper i Excel
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har relevant högskoleutbildning, exempelvis inom logistik

Tjänsten är som konsult via Autorekrytering där vi matchar dig mot en kund och tjänst som passar din profil och där vi tror du passar och kommer att trivas. På så sätt får du chansen att utvecklas och bygga kontaktnät i branschen.

Om företaget

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller processen kontakta ansvarig konsultchef Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutat datum så tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2024-05-13
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-06-13

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt