Marknadsansvarig till Semler Premium i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att vara med och uppnå visionen om att bli det ledande svenska företaget inom premiumsegmentet av mobilitet? Brinner du som vi för att arbeta med de mest prestigefyllda varumärkena som McLaren och Lamborghini? Då vill vi gärna höra från dig.

Tjänsten är ny och är placerad i Semler Premiums avdelning i Stockholm, där du kommer att arbeta tillsammans med skickliga och passionerade kollegor. Du kommer att rapportera till Semler Premiums filialchef i Stockholm och ha nära dialog med våra marknadsansvariga i Malmö och Köpenhamn. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt inom Semler Premiums nordiska organisation och ha god kontakt och dialog med vår marknadsavdelning i Malmö och Köpenhamn, som ansvarar för Lamborghini, McLaren och Bentley. Strategiskt kommer du också att ha nära dialog med vår CMO för Semler Premium, som är baserad i Köpenhamn.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
• Varumärkesansvarig för Lamborghini och McLaren Stockholm. Du kommer att ha kontakt med respektive fabriker, koordinera internationella marknadsförings- och PR-aktiviteter och säkerställa en hög standard på den svenska marknaden.
• Upprättande av marknadsföringsplan i enlighet med ovanstående varumärken. Detta inkluderar ansvar för budgetering samt genomförande av events, marknadsföringskampanjer och PR-aktiviteter.
• Proaktiv utveckling av Semler Premiums digitala närvaro på egna och externa plattformar i form av varumärkeswebbplatser och semlerpremium.se.
• Ansvarig för utveckling av dialogbaserad kommunikation på sociala medier, nyhetsbrev och direktreklamskampanjer.
• Upprättande av lokalt producerat innehåll i form av video- och fotomaterial som kan användas för en 360-graders kommunikationsapproach till olika marknadsföringskanaler samråd med Brand Managers.
• Assistera vårt sälj- och eftermarknadsteam med lokala marknadsföringstilltag. Säkerställa att dessa utförs enligt fabrikerna riktlinjer.

Din profil

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom marknadsföring, eventuellt från ett internationellt företag, reklambyrå eller annan position som är relaterad till bilbranschen. Du är duktig på att bygga relationer och har ett stort nätverk när det gäller samarbetspartners. Är du kreativ, har ett starkt driv och engagemang samt rätt inställning tror vi att du kan lyckas bra i rollen. Du är initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva dina projekt framåt. Att kunna arbeta "hands on" när det gäller implementering av lösningar och aktiviteter är av stort vikt. Det är viktigt att du är öppen och tillmötesgående som person och lösningsorienterad i ditt tillvägagångssätt till dina uppgifter och kollegor. Du besitter starka skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska. Kunskap om branschen är en fördel, men inget krav.

Om företaget

Semler Premium är en del av Semler Group, som är Danmarks största företag inom bilbranschen med över 100 års erfarenhet inom import och försäljning av bilar. Semler Premium representerar idag Porsche, Lamborghini och Bentley i Danmark och Lamborghini, Aston Martin och McLaren i Sverige. Vår bransch är på en spännande resa där både våra produkter och sättet våra bilar ägs och används på utvecklas med blixtens hastighet. Våra kunder köper inte bara en bil - de köper en livsstil och en dröm. Som ledande på marknaden har vi de bästa förutsättningarna för att rusta oss för en mer teknologisk framtid. Därför behöver vi digitalisera och optimera sättet vi arbetar på i vår verksamhet. Semler Premium har ambitionen att vara ledande inom premiumsegmentet i Sverige inom 5 år.

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Semler Premium
  • Företag

   Semler Premium
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-05-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-22

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt