Marknadskoordinator till Svea Husbilar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en erfaren marknadskoordinator som vill ta ett övergripande ansvar för marknadsföring och kommunikation. Allt med syfte att sprida varumärkeskännedom, kundnytta och konkurrensfördelar. Du är en viktig pusselbit för fortsatt utveckling och tillväxt genom de digitala kanalerna.

Du kommer att arbeta med innehåll, publicering, bildbearbetning, videos, planering, underhåll och utveckling av bland annat sociala medier, hemsida, SEO, annonsering både digital och tryckt.

Din profil

Vi letar efter någon som brinner för marknadsföring och älskar att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö. Vi ser att du har relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men vi värdesätter inte bara din kompetens utan också din personlighet och ditt engagemang. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och gillar att arbeta kreativt. Du är driven och har en förmåga att leverera det som utlovats med kvalitet i rätt tid. Du behöver vara självgående och tycka om att ta egna initiativ.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Svea Husbilar förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2022 ca 400 miljoner kronor. Vi driver idag tre anläggningar och beräknar under 2023-2025 öppna ytterligare fyra anläggningar i Sverige. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-06-06
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-07-04

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt