Mekaniker sökes till Swecon i Södertälje

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på en av Sveriges ledande företag inom entreprenadmaskiner? Swecon, generalagent för Volvo Construction Equipment, behöver utöka sin mekanikergrupp i Södertälje!

Swecon är, som en del i Lantmännen-koncernen, en av Sveriges största aktörer inom entreprenad och servar, reparerar samt utrustar Volvos maskiner. På anläggningen i Södertälje arbetar idag en öppen och hjälpsam arbetsgrupp om 15 mekaniker som ska utökas med ytterligare en medarbetare. Mekanikerna arbetar i fält respektive verkstad och du själv har möjlighet att påverka i vilken roll du vill arbeta i utifrån den miljön du trivs bäst i. Arbetet skiljer sig något beroende på om du arbetar i fält med service och reparationer eller i verkstaden med framför allt påbyggnationer och utrustning, men oavsett vilket innefattas mycket mekanik, el- och hydraulikarbeten. Anläggningen i Södertälje har även Volvos nya elmaskiner vilket är starten på en spännande resa där du kan vara delaktig i den.

Hos oss är det viktigt att alla trivs och att vi hjälps åt i den dagliga verksamheten. Vi är prestigelösa och arbetar utifrån konceptet frihet under ansvar. Vi har ett generöst förmånspaket och garanterar däribland minst 40 timmar utbildning per år – dessutom är vi kollektivavtalsanslutna.

Din profil

Vi söker dig som vill utvecklas i din mekanikerroll och har stort intresse för teknik. Om du har tidigare erfarenheter inom entreprenadmaskiner ser vi det som mycket meriterande men det är inte ett krav. Med rätt inställning och viljan att utvecklas tror vi att du kan lyckas i arbetet hos oss, dock behöver du kunna läsa el- och/eller hydraulikscheman. Är du mycket kunnig inom el ser vi detta som extra meriterande med tanke på de nya elmaskinerna som tillkommit vår produktkatalog. Som person är du öppen och engagerad, dessutom uppskattar du känslan av att tillhöra ett team. För att söka tjänsten måste du tala svenska och engelska samt ha B-körkort.

Vi utvecklar våra medarbetare och ser långsiktigt på din anställning hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

Om företaget

Swecon är exklusivt auktoriserad och rikstäckande återförsäljare av Volvo Construction Equipment. Vi skapar värde genom att tillhandahålla branschens bästa kunskap, maskiner och service. Våra kunder är alltid i centrum. Vi har 34 serviceplatser i Sverige med 620 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor.

Swecon är en del av svenska Lantmännen-koncernen, ett jordbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom jordbruk, maskiner, bioenergi och mat. Det innebär att vi ägs av 20 000 svenska jordbrukare, har runt 10 000 anställda, har verksamhet i hela Europa och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Med vår grund i spannmål förädlar vi resurser för ett livskraftigt jordbruk.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30 eller fredrica.euren@autorekrytering.se . Varmt välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB
  • Företag

   Swecon Anläggningsmaskiner AB
  • Ort

   Södertälje
  • Inkommet

   2022-07-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-30

Kontaktperson

Fredrica Euren
fredrica.euren@autorekrytering.se
070 622 65 30

Tipsa dina vänner

Kontakt