Mekaniker till Möller Bil Bro

Arbetsbeskrivning

Möller Bil erbjuder trygga anställningar och alla andra fördelar som ett kollektivavtal för med sig. Hos oss får du kontinuerlig utbildning för att utvecklas i din roll och rätt person har även stora möjligheter att växa inom företaget.

Vi är ett familjeägt företag med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser!

Som mekaniker hos oss arbetar du bland annat med att utföra service och reparationer, felsökningar och kontroll och justering av mekaniska system. Du arbetar också med förebyggande underhåll på personbilar av de märken vi säljer.

Din profil

I arbetet förekommer en hel del kundkontakter vilket innabär att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska men även ha goda kunskper i engelska. Din personliga egenskaper är viktiga för att teamet ska fungera och du behöver alltid ha en god vilja att lösa kundens problem på bästa sätt. Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

B-körkort
Fordonsteknisk utbildning
God dator- och systemvana
Meriterande om du tidigare arbetat som mekaniker och har kunskaper inom elektronik

Om företaget

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare.

Kontaktuppgifter

Har du frågor gällande denna tjänst vänligen kontakta tor.linne@autorekrytering.se

Möller Bil
  • Företag

   Möller Bil
  • Ort

   Upplands-Bro
  • Inkommet

   2023-01-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-28

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt