Montör/installatörer till Thermo King i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i en roll som montör/installatör och bli en del av ett branschledande företag inom transportkyla? Thermo King expanderar och söker nu montörer som vill vara med i en spännande expansionsfas. I dina arbetsuppgifter ingår att montera och installera kylaggregat på transportbilar, tungafordon och släp. Du kommer arbeta i vår verkstad som är belägen i Hisings-Kärra i Göteborg. Inledningsvis är tjänsten en inhyrning på sex månader med stora möjligheter till anställning på företaget.

Din profil

Till rollen söker vi dig som har ett gediget intresse för mekanik och teknik. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av montering. Kanske brukar du skruva på din egen bil eller har arbetat i en liknande roll tidigare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt. Du värdesätter och strävar efter att göra ditt bästa för att uppnå verksamhetens mål. För att uppnå det ser vi att du är initiativtagande, noggrann och besitter ett kvalitetsmedvetet tänk. B-körkort, goda datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Om företaget

Thermo King har sedan länge insett sitt ansvar som branschledande inom transportkyla med att ställa mycket höga miljökrav. Vår ambition berör allt vi gör. Först på marknaden med låg GWP köldmedia R-452A, extremt låg-ljuds alternativ, exceptionellt låga avgasutsläpp och state-of-the-art tillverkningsanläggningar: bara några av milstolparna. Våra kunder behöver veta att de arbetar med den grönaste utrustning på marknaden och inget kommer stoppa oss att förverkliga detta.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, karl.andersson@autorekrytering.se.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Thermo King Sverige
  • Företag

   Thermo King Sverige
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2023-03-09
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-29

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt