Parts Specialist till Hedin MG Sweden AB

Arbetsbeskrivning

Hedin MG Sweden AB är ett snabbväxande företag där vår fortsatta framgång bygger på våra medarbetares engagemang och drivkraft att utvecklas. Vi på Hedin MG erbjuder dig en trygg anställning i en stor koncern med fokus på tillväxt. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft. Nu söker vi en Parts Specialist som vill bli en del av vårt engagerade team.

 

Som Parts Specialist får du en viktig och varierad roll då du ingår i vårt dedikerade Parts-team som säkerställer tillbehörs- och reservdelslogistiken för den svenska marknaden. Tillsammans supporterar ni återförsäljarna i frågor avseende reservdelar och tillbehör. Du kommer att ha daglig kontakt med återförsäljare, fabrik, leverantörer samt övriga avdelningar inom Hedin MG Sweden. För att driva reservdelsaffären framåt kommer du även att arbeta med analys, prognostisering, bevakning och uppföljning av försäljning inom reservdelsaffären. Tillsammans med vår marknadsavdelning tar du fram kampanjer och andra marknadsrelaterade aktiviteter. Du kommer även arbeta med löpande administrativa arbetsuppgifter så som registervård, prissättning och rapportskapande. I rollen rapporterar du direkt till Aftersales Director.

Din profil

För att matcha profilen tror vi att du har tidigare erfarenhet inom administrativa arbetsuppgifter, gärna inom registervård och rapportskapande. Har du tidigare erfarenhet inom bilbranschen och därmed en förståelse för en återförsäljares vardag och utmaningar är det starkt meriterande. Kanske har du erfarenhet som reservdelschef eller butiksansvarig inom reservdelar? Eller kommer du från en administrativ roll i en säljorganisation i en annan bransch? Det viktigaste är att du är en affärsmässig person med en förståelse för att slutkund påverkas av olika beslut och händelser. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav, likaså att du har minst grundläggande kunskaper i Excel och övriga Officepaketet.

Hedin MG Sweden är ett relativt nystartat bolag med 16-20 anställda. Vi är ett sammansvetsat gäng med god stämning och högt i tak. Trots att vi är ett litet bolag finns tryggheten i att tillhöra en stor koncern. Vi erbjuder ett varierat jobb i ett fartfyllt tillväxtbolag - vårt mål är att bli Sveriges största elbilsmärke – och du kommer mötas av roliga utmaningar och intressanta arbetsuppgifter. Vi sitter i det nybyggda huvudkontoret för Hedin Mobility Group i Mölndal, en arbetsplats utformad med fokus på både framtidens behov och medarbetarens trivsel. Sysselsättningsgraden är på heltid och tjänsten är en provanställning på 6 månader, med tillträde snarast.

Om företaget

2021 startade Hedin MG Sweden upp verksamhet som distributör för MG i Sverige. MG har varit före sin tid sedan den Brittiska biltillverkaren startade produktion i Morris Garages 1924. Nu kan en ny generation välja en bil från detta ikoniska märke. Modernt, elektriskt och redo för framtiden. MG gör eldrift tillgänglig för alla. Framgången för den 100% elektriska ZS EV och tillkännagivandet av ytterligare hållbara fordon under de kommande åren visar MG: s helhjärtade engagemang för elektrisk mobilitet. MG:s fordon är utformade med europeiska förare i åtanke; varumärket erbjuder hållbara, smarta, funktionella och attraktivt prissatta fordon. MG är utvecklat i företagets designstudio i Shanghai, i samarbete med vår avancerade designstudio i London. MG produceras i Kina och finns redan i flera europeiska länder.

 

Hedin MG Sweden är dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat-och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och ör importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Koncernens verksamhvet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbilaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Hedin MG Sweden
  • Företag

   Hedin MG Sweden
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-05-28
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-17

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt