Personbilstekniker

Arbetsbeskrivning

Det går bra för Hedin Kia i Tagene!
Vi är nu 13 i teamet som tillsammans går före för att skapa en ännu bättre kundupplevelse. Våra försäljningsframgångar och nöjda återkommande verkstadskunder gör att vi behöver stärka vårt team och anställa fler Tekniker.

Om rollen:
Hos oss på Kia Tagene får du möjligheten att i vårt verkstadsteam utveckla dig själv.

Du arbetar med felsökning, service, samt reparationsarbeten, alltid med en hög kundservicenivå. Du ansvarar för att reparationer och service åtgärdas på ett tillförlitligt sätt och enligt tillverkarens anvisningar.
Du har lätt för att samverka i teamet med dina teknikerkollegor, och med medarbetare i andra delar av företaget. Detta ställer krav på hög social förmåga och på din tekniska kompetens. För oss är det en självklarhet att sträva efter att uppfylla våra kunders behov med kvalitet och i det arbetet är vi nyfikna i att ständigt hitta bättre arbetssätt.
Vi jobbar alla med tydliga mål och strävar alltid efter att förbättra oss. I det arbetet deltar alla medarbetare.

Din profil

För att lyckas i rollen som personbilstekniker hos oss har du

- fordonsteknisk utbildning
- erfarenhet att arbeta som personbilsmekaniker
- kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik

Som person är du intresserad av att förbättra, är praktiskt lagd, har lätt för att ”hugga i”, är noggrann och ansvarstagande.
Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska för att obehindrat kunna kommunicera med våra kunder och med kollegor. Du behöver också kunskaper i Engelska då detta behövs för att kunna läsa tekniska manualer samt arbeta med felsökning.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt Engagemang och kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav.
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten heltid.

Om företaget

Välkommen till Hedin Bil!

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster.
Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer. Mer körglädje. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer miljötänk. Mer trygghet. Mer skoj.

Vi är auktoriserad verkstad för Kia, vilket innebär att din bil tas om hand av märkesutbildad tekniker, med originaldelar och med verktyg och system anpassade just för din bil. Allt för att din vardag ska flyta på så smidigt som möjligt.

Lär mer om oss här: https://www.hedinbil.se/

Kontaktuppgifter

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Sofie Nilsson.

Välkommen med din ansökan!

hedin bil
  • Företag

   hedin bil
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-07-24
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-30

Kontaktperson

Sofie Nilsson
sofie.nilsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt