Platschef till Bavaria Tyresö

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och skapa unika kundupplevelser, vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom Bilbranschen? Är du ödmjuk och tror på, precis som oss, att respekt, ärlighet och nytänkande är grunden för en fungerande verksamhet? Då kan det vara dig vi söker som platschef till vår skadeverkstad i Tyresö!

Vi söker dig som är motiverad av utmaningar och vill driva en affärsmässig verksamhet. Du stimuleras av en roll där du får möjlighet att utvecklas, ta ansvar och vara en central del i det utvecklingsarbete som sker varje dag!

Med ett engagerat och inspirerande ledarskap skapar du förutsättningar att nå uppsatta mål och resultat med ett kundcentrerat mind-set. Du driver kontinuerligt förbättringsarbete och utvecklar processer och flöden för att säkerställa kund- och medarbetarnöjdhet samt en lönsam och hållbar verksamhet. I rollen ingår personal & resultatansvar för anläggningen i Tyresö, samt att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal.

Här kommer du till en arbetsplats med engagerade medarbetare som stöttar varandra och på ett prestigelöst sätt hjälper till där det behövs vilket utgör en stor del av vår framgång. Vi är stolta över att 2022 och 2023 ha blivit utsedda till en av Sveriges 15 bästa arbetsplatser av Great Place to Work® - ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet av ledande befattningar i fordonsbranschen och servicemarknadsledet. Du har tidigare även lett en personalgrupp genom andra chefer. Du kan servicemarknad och vi ser även att du har erfarenhet av att ha skapat tillväxt i en konkurrensutsatt miljö. Goda kunskaper i Officepaketet och inom relevant affärssystem, samt kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska är ett krav.

I rollen kommer du finna stort utrymme för kreativitet och förändring, där du både får utvecklas och utmana i ditt ledarskap. Som person är du en naturlig och strukturerad ledare med en förmåga att få team att leverera och agera i enlighet med strategin. Du tydliggör mål och deadlines och gör det möjligt för andra att växa. Vidare är du detaljorienterad med en god affärsmässig förmåga. Du ser möjligheter i förändringar och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Om företaget

Bavaria är en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare.

Vi har anläggningar i Stockholm, Uppsala, Gävle, Östersund, Skellefteå, Luleå, Stavanger, Oslo, Gardermoen, Haugesund, Kristianstad, Arendal, Bryne och Lillestrøm.
Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag till Hedin Mobility Group som även har verksamhet i Norge och Schweiz samt Hedin Performance Cars (Porsche) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW).

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Tor Linné på Tor.linne@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Bavaria
  • Företag

   Bavaria
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-05-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-08-05

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt