Produktspecialist inom eftermarknad till Louwman

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa inom den moderna tidens mobilitet? Har du erfarenhet från eftermarknad och trivs i en bred roll med flertalet kontaktytor? Då kan du vara den vi söker till Louwman!

Din huvudsakliga uppgift som Produktspecialist inom eftermarknad innebär att internt säkerställa en hög kunskapsgrad kring tekniken och dess kommande uppdateringar. Du arbetar i nära samarbete med fabrik och kommer i ditt arbete att stötta både interna och externa intressenter.

I din roll kommer du att vara huvudkontakt på Servicemarknadsavdelningen. En central del av din tjänst innebär även att ge stöd till märkesansvarig i olika marknads- och försäljningsrelaterade frågor. Du ingår i Supportgrupp för Servicemarknad, där din främsta uppgift är att ge support till agenter, återförsäljare och verkstäder.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som har erfarenhet från eftermarknad och som har arbetat i bilbranschen under ett par år. Du besitter en god administrativ förmåga och har god systemkunskap. Vi ser även att du har teknisk kunskap om fordon och förståelse för garantier samt reservdelsaffären.

I ditt arbete tar du stort ansvar och har en god förmåga att söka, analysera och förmedla information. Du ger ett förtroendegivande intryck i kontakt med såväl interna som externa parter. Vidare innehar du B-körkort samt behärskar engelska i tal och skrift.

Om företaget

Louwman Sverige är sedan 2008 importör av Suzukis personbilar. Förutom att distribuera Suzuki via auktoriserade återförsäljare säljer Louwman Sverige även Suzukibilar direkt till slutkund online samt via egna virtuella butiker, ”Omnitailers”, i Lund, Göteborg, Småland och norra Stockholm.

Louwman Sverige AB:s ambition är att växa inom mobilitetsområdet och med början under 2024 kommer fler affärsområden att adderas till den svenska Louwman-verksamheten.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av Rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot din ansökan!

Louwman
  • Företag

   Louwman
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-05-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-05-30

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt