Receptionist till Bilbranschen

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av att leverera hög kundnöjdhet och tycker att bilbranschen är spännande? Då har vi jobbet för dig! Vi söker ständigt drivna och trevliga personer som vill representera Autorekrytering ute hos våra kunder. Som Receptionist utgör du en viktig del i kundupplevelsen och kommer representera starka företag och varumärken inom Motorbranschen.

I huvudsak innefattar ditt arbete att:
- Ta emot besökare
- Administration
- Posthantering
- Kontorsadministration
- Besvara inkommande samtal och hantera växeln

Din profil

Vi söker dig som är serviceminded, glad och framåt. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. Vidare har du lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

Meriterande är om du sedan tidigare jobbat i reception eller växel/ kundtjänst, också om du har ett gediget bilintresse.

Om företaget

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och bilåterförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag - stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din personliga utveckling.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får tillgång till en variation av arbetsplatser och nätverksmöjligheter. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.

Kontaktuppgifter

Frågor besvaras av Bemanningsansvarig Alida Antonsson 070-664 65 81

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-05-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-03

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt