Rekondare till Svea Husbilar i Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarsfull och noggrann rekondare till vår anläggning i Norrtälje (Älmsta). Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa fritidsfordon, invändig och utvändig tvätt, städning, polering, vaxning, avtorkning och motortvätt.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete, exempelvis bilvård. Vi söker dig som är en noggrann glad och serviceinriktad person. Då rollen innefattar kundkontakt är det viktigt att du har intresset att skapa goda relationer och att göra det lilla extra för kunden. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. B-körkort är ett krav, C och C1 är meriterande.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Svea Husbilar förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2022 ca 400 miljoner kronor. Vi driver idag tre anläggningar och beräknar under 2023-2025 öppna ytterligare fyra anläggningar i Sverige. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Norrtälje
  • Inkommet

   2024-07-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-08-15

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt