Reservdels- & Inköpschef till Gesab

Arbetsbeskrivning

Gesab, Garage Equipment Service AB arbetar med försäljning, service och installation av verkstadsutrustning i Sverige och Finland. Vi rekryterar nu en Lager- och Reservdelschef till vårt centrallager i Vallentuna varifrån leveranser till såväl Sverige som Finland skickas.

Rollen är av operativ karaktär där du tillsammans med dina två medarbetare arbetar för att säkerställa kvalitét och precision i leveransprocessen. Rollen består även till stor del av inköp och strategiska beslut för att säkerställa lageroptimering och en god lagerhållning.

Du kommer huvudsakligen arbeta med att:

*Delta i det operativa arbetet såsom in- och utleveranser, arbete med artikelregister, inventering samt granskning och kontering av fakturor
*Leda och fördela arbetet för dina två medarbetare, vilka du även har personalansvar för
*Övervaka lagersaldon lägga beställningar på både lagervaror och sålda produkter i samråd med säljarna
*Analysera budgetavvikelser, kostnader, lagervärde och omsättningshastighet
*Tillsammans med ekonomichef och huvudkontoret i Finland se över och optimera lagernivåer
*Utvärdera och effektivisera arbetssätt och processer
*Sköta leverantörskontakter och avtalsförhandlingar

Din profil

För att matcha profilen har lång erfarenhet inom lager och trivs i en operativ roll. Kanske har du tidigare arbetat som reservdelschef i motorbranschen eller liknande bransch? Oavsett vilken bransch du kommer från, så tror vi att du har stark kompetens inom lageroptimering och god lagerhållning.

Du har full koll på allt som händer på lagret och förstår vikten av att vara närvarande i det dagliga arbetet. Vidare har du kunskap eller intresse för tekniska produkter samt har en god systemvana. Tidigare erfarenhet av ledarskap och leverantörs kontakt är starkt meriterande, men inte ett krav. Har du en stark vilja och driv att utveckla och att utvecklas tror vi att du kan bli lyckosam i rollen. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Truckkort är meriterande.

Vi har en prestigelös och familjär kultur och kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Är du en positiv, lösningsorienterad och självdriven person som trivs i en platt organisation där du ges möjlighet till stort eget ansvar kommer du att trivas bra hos oss!

Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett tryggt och stabilt företag med snabba beslutsvägar. Vi värdesätter ett förhållningssätt med entreprenörsanda och du kommer ges utrymme att tillsammans med ditt team hitta de bästa vägarna framåt.

Om företaget

Gesab, Garage Equipment Service AB, är en del av STG Group med verksamhet i Sverige och Finland. Gesab har mer än 30 års erfarenhet av försäljning, service och installation av verkstadsutrustning till de professionella bil-, buss och lastbilsverkstäderna samt bilprovningsanläggningar i bägge länderna.

Vi erbjuder våra kunder hjälp med planering och val av verkstadsutrustning i samband med ny- eller ombyggnation, från en enkel idéskiss till färdigt verkstadskoncept. I vårt breda sortiment finns bara kvalitetsprodukter från de mest framträdande europeiska tillverkarna och vårt mål är att alltid leverera en optimal anpassad lösning där kunden får bästa kvalitet och totalekonomi för sin investering.

Med huvudkontor och centrallager i Vallentuna borgar vi för en god personlig service och korta leveranstider till både Sverige och Finland.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Elin Karlsson, tel. 073 504 78 31. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Gesab
  • Företag

   Gesab
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-07-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-08-10

Kontaktperson

Elin Karlsson
elin.karlsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt