Reservdelsansvarig/ Demontör till Scania

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för bilar och bilteknik? Här får du chansen att jobba med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik!

Scania söker en reservdelsansvarig/ Demontör där arbetet bland annat kommer bestå utav att demontera fordon för att sedan sälja delar som kan användas igen, när andra fordon behöver repareras.

Vårt uppdrag är ta ett miljöanpassat helhetsansvar för det totala flödet, från inköp av fordon till leverans av begagnade reservdelar.

Du kommer i huvudsak att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet och skriva in dessa i våra system och förvara dom på lagret.

Din profil

Till den är tjänsten behöver du ett fordonstekniskt intresse och vara strukturerad, ordningsam och ansvarfull.

Du som söker tjänsten kanske har en fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi söker dig som är positiv, engagerad och serviceinriktad. Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse.

Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Utöver ditt teknikintresse förstår du vikten av att kunna vara flexibel i din yrkesroll
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har utbildning inom travers, billyft, truck, hjullastare samt fordonselektronik. Du innehar B-körkort.

Om företaget

Detta är en konsulttjänst där tanken är att Scania kommer ta över anställningen efter bestämd period.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får tillgång till en stor variation av arbetsplatser och nätverksmöjligheter. Din konsultchef följer och stödjer dig genom din konsultkarriär.
Autorekrytering är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

För mer frågor om tjänsten så vänligen kontakta Tor.linne@autorekrytering.se

Scania Sverige AB
  • Företag

   Scania Sverige AB
  • Ort

   Södertälje
  • Inkommet

   2022-12-01
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-01-07

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt