Reservdelsman till MAN i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för service och reservdelar samt ett stort intresse för teknik och mekanik. Har du några års erfarenhet från verkstad? Då är det dig vi söker!

Vi söker en reservdelssäljare till vår anläggning i Göteborg. Tillsammans med ditt team arbetar ni framåt för en ökad försäljning samt en förhöjd kundnöjdhet.
Vidare har du har ett tätt samarbete med verkstaden och ser till att teknikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Med telefon och dator som arbetsredskap hjälper du även våra externa kunder med beställning av reservdelar inklusive skapande av fakturaunderlag, arbetsorder och lagersaldo.

Din profil

Vi söker dig med en bakgrund från fordonsbranschen och det är meriterande om du tidigare har arbetat med reservdelar. Du har en stor känsla för service och ett sinne för ordning och reda. Du har en god initiativförmåga och är duktig på att arbeta proaktivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Du rör dig obehindrat i it miljöer och är en duktig administratör. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Kunskaper i Kobra är meriterande men inget krav.

Om företaget

Svenska Neoplan är ett dotterbolag till SAM-Service AB. I SAM-Service koncernen ingår förutom Svenska Neoplan AB även bl.a. Motorpark AB, Lion’s Trucks AB och Neokapital AB. Koncernens huvudsakliga inriktning är på försäljning, service, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Svenska Neoplans verksamhet innefattar försäljning av nya lastbilar och bussar samt begagnade bussar och reservdelar på den Svenska marknaden. Bolaget är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs bussprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN samt att bolaget nu mer även är importörer av MAN lastbilar.
Som svensk importör och generalagent i över 40 år för Neoplan bussar så har bolaget och dess serviceorganisation skaffat sig en mycket stor erfarenhet av den svenska bussnäringen. Bolaget är i dag en av de största leverantörerna av bussar på den svenska marknaden och har under alla dessa år enbart jobbat med bussar.
De framgångar som bolaget haft under över 40 års verksamhet beror mycket på att alla våra resurser har satsats på att bygga ut en mycket väl fungerande eftermarknadsorganisation. I nära samarbete med Neoplan Väst AB och Neoplan Syd AB så har servicenätet av strategiskt placerat verkstäder kraftigt byggts ut. Svenska Neoplan har i dag 10st kontrakterade och auktoriserade serviceverkstäder i Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Teo Sandahl, teo.sandahl@autorekrytering.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutat ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Neoplan väst
  • Företag

   Neoplan väst
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2022-09-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-20

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt