Reservdelsman

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsman hos oss kommer du att arbeta med att serva verkstadens mekaniker med reservdelar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat försäljning och inköp av reservdelar- och tillbehör, traditionell lagerhantering samt att hantera kunder via telefon och över disk.

Rollen som reservdelsman är varierande och du kommer att fungera som länken mellan verkstaden och kundmottagningen.

Din profil

Du har en fordonsteknisk bakgrund med några års relevant yrkeserfarenhet. Du har en god teknisk kunskap.

Som person är du en lagspelare med utpräglad teamkänsla. Det betyder att du trivs i ett arbete där du får arbeta tillsammans med dina kollegor i ett lag. Du är ordningsam, strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt. Självklart är du även ansvarstagande och en god relationsbyggare. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift. Truckkort är meriterande.

Om företaget

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Felix Taylor på felix.taylor@autorekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2022-12-20
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-03-30

Kontaktperson

Felix Taylor
felix.taylor@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt