Reservdelsperson sökes till EMS i Sollentuna

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av teknik och vill arbeta med reservdelar på ett entreprenadmaskinsföretag i norra Stockholm? Nu söker vi på EMS en reservdelsperson som ska arbeta på anläggningen i Sollentuna, en tjänst som kräver mycket koordinationsförmåga, effektivitet och en god dos initiativförmåga.

Vi är ”det lilla bolaget” och värdesätter nöjda medarbetare och långsiktiga relationer med våra kunder. Som reservdelsperson håller du en nära dialog med mekanikerna och tillgodoser deras behov gällande reservdelar och tillbehör. Vi håller en hög servicenivå och ser därför alltid till att hålla en god effektivitet på vår reservdelsavdelning och ständigt arbeta för att överträffa slutkundens förväntningar. Vi hjälper alltid varandra och har en mycket trevlig stämning på arbetsplatsen. Vi värdesätter trivsel och arbetsmiljö, vilket är bara en av anledningarna till att vi följer motorbranschens kollektivavtal. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för den med viljan och ambitionen att lära sig mer.

Din profil

Vi är övertygade om att förutom grundkunskap inom reservdelar och tillbehör är inställning och nyfikenhet de viktigaste komponenterna för att lyckas i arbetet. Därför söker vi dig med dessa egenskaper och som känner intresse för entreprenadmaskiner. Har du erfarenhet inom branschen sedan tidigare ser vi detta som mycket meriterande. Vi ser att du är hjälpsam och effektiv i ditt arbete och räds inte för att lära dig nytt. Som person är du lojal och driven, något som återspeglas i arbetet. För att söka tjänsten behöver du kunna läsa ritningar och förstå grunderna i hur en motor är uppbyggd och fungerar. Vidre måste du tala och skriva flytande svenska, engelska och inneha B-körkort.

Vi intervjuar löpande för tjänsten, missa inte chansen att ansöka redan idag!

Om företaget

EMS Group finns i Göteborg, Stockholm och sedan 2018 även i Sundsvall. EMS blev då stolta ägare till NTC som varit en av EMS återförsäljare sedan början av 2000-talet. Genom åren har vi byggt upp ett partnernätverk över stora delar av landet med återförsäljare och serviceställen. Precis som våra partners är de varumärken vi representerar valda med omsorg: Takeuchi, Hyundai och Daemo och genom NTC även Ljungby Maskin och Lundbergs Redskapsbärare.

Att vara störst är inte det viktigaste för oss. Vi vill bli bäst på att ge kunderna allt de behöver när de bygger och utvecklar Sverige. Både för att det känns meningsfullt och vårt jobb blir roligare av att tänka så. Men framför allt för att vi vill bidra till att utveckla kundernas verksamhet och affär. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Det är det som driver oss.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Fredrica Eurén på tel. 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan!

EMS
  • Företag

   EMS
  • Ort

   Stockholm
  • Inkommet

   2022-06-28
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-30

Kontaktperson

Fredrica Euren
fredrica.euren@autorekrytering.se
070 622 65 30

Tipsa dina vänner

Kontakt