Reservdelsperson till Hedin Bil Akalla

Arbetsbeskrivning

Vill du utgöra en viktig del i ett av de branschledande företagen? Hedin Bil Akalla utökar sitt team med ytterligare en Reservdelsperson.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara beställning av reservdelar till vår skadeverkstad där du ansvarar för att se till att teknikerna har de reservdelar som behövs. En del av ditt arbete kommer innebära förbättringsarbete och utveckling av befintliga processer på avdelningen. I rollen kan det även förekomma försäljning av delar över disk, rådgivning över telefon samt optimering av lager.

Du kommer att ingå i ett team om cirka 10 personer som delar mycket kunskap sinsemellan och tillsammans driver vår reservdelsaffär framåt.

Hedin Bil i Akalla har idag omkring 25 bilmärken och är med sina 33 000 kvm Nordeuropas största bilanläggning med försäljning av nybil och begagnat, serviceverkstad och skadeverkstad - allt under ett och samma tak. I denna roll får du en unik chans att träda in i en av Sveriges största spelare.

Din profil

Vi söker dig som har grundläggande fordonskunskap och ett intresse för branschen. Du har ett gott ordningssinne och strävar alltid efter att ge utmärkt service då du kommer ha daglig kontakt med verkstad, leverantörer och kunder. Vi ser att du har god administrativ kunskap och trivs att jobba med telefon och dator som verktyg. B-kort är ett krav och du talar samt skriver både svenska och engelska obehindrat.

Det är även meriterande om du har någon form av fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av reservdelar samt systemkunskaper i Cabas eller Kobra. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Om företaget

Hedin Bil-koncernen är dotterbolag till Hedin Group och bedriver handels- och verkstadsrörelse inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen saluför 39 bilmärken och finns idag representerade på 108 platser i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar.

Att jobba på Hedin Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa kompetenser starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.

Hos oss kan du få bred yrkeskunskap och många erfarenheter, så att både du och Hedin Group kan fortsätta växa.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Hedin Bil Akalla
  • Företag

   Hedin Bil Akalla
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-28

Kontaktperson

Ethan Arancibia
ethan.arancibia@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt