Reservdelsperson till Hurtigs Bil

Arbetsbeskrivning

Är du en målinriktad person som vill vara med och utveckla din arbetsplats? Vill du ha bra anställningsvillkor och förmåner? Då kan du vara den vi söker!

Som en del av vår expansion framåt söker vi nu en reservdelsman/kvinna som skall stärka vårt team ytterligare.

I din roll hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt att arbeta med lagerhantering och inventering vid behov.
I rollen ingår även att hantera hjul på vårt moderna och tempererade däckhotell. För att kunna hantera lagerartiklar och hjul är det önskvärt att du har truckkort.

Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstäder, leverantörer och kunder.

Du arbetar med stort fokus på kund och service och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.

Din profil

Du har kunskap och intresse av bildelar och vi ser gärna att du i dagsläget arbetar inom en reservdelsavdelning och kan lagerhantering.

En ytterligare merit är om du har fordonsteknisk utbildning.

Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap och gärna att du har erfarenhet av Kobra. Hurtigs bil är auktoriserad verkstad för Nissan, Citroën, Mercedes samt Bosch. Har du erfarenhet av något av dessa märken ser vi det som extra meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet.

Vi önskar att du har B-körkort och att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska.

Om företaget

Vi erbjuder arbete i ett väl sammansvetsat team i en organisation med stark framtidstro.

Vi månar om personalen och hos oss får du friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på bilinköp, service, reparationsarbete och biluthyrning.

Hurtigs Bil är en auktoriserad återförsäljare för Nissan och Citroën. Eftermarknaden har en av Nissans få elbilsverkstäder i Sverige samt auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz och Bosch Car Service allbilsverkstad.

Vi satsar på hållbarhet och har idag en solcellsanläggning som producerar mer el än vi gör av med en solig sommardag. Företaget grundades 1968, idag är vi ca 30 medarbetare.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se eller Daniel Lidman på daniel.lidman@autorekrytering.se Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Hurtigs Bil
  • Företag

   Hurtigs Bil
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-09-15
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-05

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt