Reservdelsperson till kommande Direktrekrytering

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från en Reservdelsorienterad roll i Motorbranschen och vill fördjupa dina kunskaper ytterligare? Då kan du vara den vi söker till kommande Direktrekrytering!

I rollen kommer du agera rådgivande part kring Reservdelar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med Produktavdelningen och därigenom kunna vara med och bidra med dina infallsvinklar för att säkerställa ett gott produktutbud till våra kunder. Genom ditt arbete bidrar du till starka kundrelationer och utveckling av affären framåt.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från Reservdelar sedan tidigare exempelvis från Återförsäljarledet. Vi ser även positivt på om du har tidigare erfarenhet från Reservdelsföretag kopplat till Motorbranschen. Har du även fordonsteknisk erfarenhet, förvärvad privat eller genom yrkeserfarenhet så ser vi det som starkt meriterande.

Som person är du kommunikativ och har en naturlig fallenhet för att bygga starka affärsrelationer. Du trivs med administrativa moment och har kunskaper i MS-Office. Genom dina tidigare roller har du tillgodosett dig en bred kunskap inom Reservdelar och ser positivt på att bidra med dina kunskaper inom organisationen.

Vi ser att du innehar B-körkort och för dig obehindrat på svenska såväl som på engelska.

Om företaget

motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Elin Karlsson Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-03-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-04-13

Kontaktperson

Elin Karlsson

Tipsa dina vänner

Kontakt