Reservdelsperson till Konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

Har du viss erfarenhet inom Motorbranschen och vill fördjupa dina kunskaper inom Reservdelar? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Reservdelsperson!

Som Reservdelsperson hos vår kund kommer du få möjlighet att arbeta hos en av branschens ledande aktörer. I din roll kommer du att arbeta brett med arbetsuppgifter kopplade till området, exempelvis kommer du att sälja delar över disk, beställa reservdelar och ge service till intern personal.

Tjänsten är ett Konsultuppdrag med omgående start och sträcker sig ett par månader framåt med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har viss arbetslivserfarenhet från Motorbranschen exempelvis som Servicerådgivare eller Reservdelsperson. Alternativt dig som studerat Fordonstekniskt eller som har viss erfarenhet som Tekniker sedan tidigare.

Du värdesätter en hög servicegrad i ditt arbete och tycker om att ha flertalet kontaktytor. Vi ser att du innehar B-körkort och för dig obehindrat på svenska såväl som på engelska.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av Konsultchef Elin Karlsson Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-03-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-04-13

Kontaktperson

Elin Karlsson

Tipsa dina vänner

Kontakt