Reservdelsperson till välkänt företag i Södertälje

Arbetsbeskrivning

Som reservdelsperson hos vår kund i Södertälje kommer du att arbeta med både operativa och administrativa uppgifter, Du kommer hantera interna och externa beställningar av reservdelar samt stötta mekanikerna dagligen med att leverera delar till deras pågående arbeten. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att göra regelbundna inventeringar samt hålla god ordning på lagret.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med reservdelar tidigare alternativt har erfarenhet från arbete med plock, truckkörning och ordermottagning. Du skall ha en god datorvana samt tala och skriva obehindrat i engelska och svenska. Du har även B-körkort samt Truckkort A1-B4

Som person är du lösningsorienterad och gillar att ta ett stort eget ansvar. Du är noggrann och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du tycker om att självständigt organisera ditt arbete samt är flexibel i ditt arbetssätt.

Om företaget

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Södertälje
  • Inkommet

   2022-09-20
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-27

Kontaktperson

Simon Simic

Tipsa dina vänner

Kontakt