Säljare till Fordonsbolaget

Arbetsbeskrivning

Söker du en spännande och utmanande karriär inom bilbranschen? Har du en passion för att skapa fantastiska kundupplevelser och samtidigt uppnå imponerande försäljningsresultat? Då kan du vara den drivna och engagerade bilförsäljare vi letar efter!

Vi söker nu en dynamisk individ som vill bli en del av vårt Fordonsbolagets framgångsrika team. Om du har en passion för bilar, är en exceptionell kommunikatör och trivs i en miljö där prestation och professionalism premieras, så är det här din chans att göra skillnad och växa med oss.

Vi är nu redo för nästa milstolpe i vår utvecklingsresa genom att vi skalar upp verksamheten både i form av kärnverksamheten kring bilhandel och att skapa nya innovativa affärsområden. Vi är i slutfasen för byggandet av en ny modern och logistiskt effektiv bilhall om ca 11. 000 kvadratmeter vid Rosersberg nära Arlanda som kommer att stå inflyttningsklar under Q1 2024.
Med hjälp av ny modern, effektiv och större anläggning förväntar vi oss en fortsatt kraftig tillväxt och kommer att kunna leverera en ännu mer unik kundupplevelse till nya och återkommande kunder. I samband med flytt till ny anläggning kommer bolaget även byta namn/varumärke och grafisk profil.

Din profil

I rollen som säljare spelar du en central roll i att skapa en enastående kundupplevelse och samtidigt uppnå försäljningsmål. Ditt huvudsakliga ansvar är att guida kunder genom hela försäljningsprocessen, från att skapa en stark första kontakt till att säkra affären och överträffa kundens förväntningar. Du kommer också utveckla och bibehålla en djupgående kunskap om företagets bilar och deras tekniska specifikationer samt kunna förmedla teknisk information på ett lättförståeligt sätt för kunder. Då lönen är provisionsbaserad ser vi att du har en stark drivkraft, stort engagemang och trivs att arbeta efter tydliga mål.

För att passa in i den här rollen tror vi att:
• Du har ett starkt driv och trivs i att arbeta i högt tempo
• Du har en bra arbetsstruktur, är lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att skapa goda kundrelationer
• Du har tidigare erfarenhet av försäljning, antingen från fordonsbranschen eller annan bransch
• Du innehar B-körkort

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Är du utåtriktad, drivs av affärer och är initiativtagande är det här en perfekt möjlighet för dig!

Om företaget

På Fordonsbolaget drivs vi av att kontinuerlig förändra och förnya bilhandeln i Sverige i en sann entreprenörsanda. Vi vill genom nytänkande och hög energi skapa det bästa och mest effektiva kundmötet genom att använda digitala- och datadrivna lösningar och personlig service i världsklass.

Fordonsbolaget har sedan starten för 10år sedan haft en stark utvecklingsresa och vi omsätter ca 800 miljoner SEK. Vi är 32 medarbetare, däribland 8 IT-utvecklare. Affärsområdena idag är begagnade premiumbilar, servicemarknad samt transportbilar. Under våra 10 år har Fordonsbolaget vunnit flertalet priser och även fått utmärkelsen DI Gasell 2019.
Fordonsbolaget ligger i framkant på sociala medier inom bilhandeln med över 15. 000 följare på Instagram och 84. 000 följare på Tiktok där vi är trendsättaren i branschen.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Mathilda Heimer, mathilda.heimer@autorekrytering.se
Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Fordonsbolaget
  • Företag

   Fordonsbolaget
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-02-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-07

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt