Säljare till Rydahls Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla Rydahls affär av Reservdelar inom tunga fordonssektorn? Är du en resultatorienterad säljare som har kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Säljare!

Vi utvecklar vår säljorganisation och rekryterar nu en Säljare till distrikt Göteborg med omnejd. Som säljare kommer du att utgå från Göteborg och bearbeta befintliga samt nya kunder i det geografiska området. Utöver Göteborg bearbetar du även våra kunder och prospekts i Skaraborg och Linköping.

I rollen kommer du att ansvara för försäljningen i distriktet och samtidigt vara en viktig del av Rydahls affärsområde Reservdelar med försäljning över hela landet. Dina kunder är verksamma inom den tunga fordonssektorn (buss, lastbil & tunga släp), du arbetar med bearbetning av såväl nya som befintliga kunder. I rollen som säljare arbetar du enligt normal försäljningsprocess vilket innefattar planering och genomförande av kundbesök, behovsanalys, offert, uppföljning och support. Utöver detta sköter du administrativa arbetsuppgifter kring försäljning och verksamhetskrav, exempelvis CRM-system och budget.

Din profil

Rollen som Säljare kräver att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa goda resultat. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kanske är du innesäljare idag men vill ta nästa steg i karriären eller arbetar med försäljning inom ett annat segment idag.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en naturlig relationsbyggare som har en god känsla för service och som värdesätter att bidra med en hög servicegrad och genom det göra bra och långsiktiga affärer. Som person är du ödmjuk, prestigelös och ser till våra kunders bästa. Erfarenhet av reservdelar och branschen är meriterande men inte ett krav. Men vi ser gärna att du har ett intresse för branschen och ser positivt på att bli en expert inom ditt område!

B-körkort är ett krav, likaså behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom du täcker ett större geografiskt område ser vi att du har möjlighet för 1–2 övernattningar i månaden på annan ort.

Du erbjuds ett utvecklande arbete med mycket eget ansvar på ett specialistföretag som står för kvalitet i världsklass.

Om företaget

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Kontaktuppgifter

I denna rekryteringsprocess har Rydahls valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Alida Antonsson, 070 - 664 65 81. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Rydahls
  • Företag

   Rydahls
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-05-28
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-10

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt