Säljare till Rydahls

Arbetsbeskrivning

Har du ett gediget intresse för att bygga starka affärer och vill vara med och utveckla Reservdelsförsäljningen inom Tungafordon? Rydahls förstärker sitt team med ytterligare en engagerad Säljare till Stockholm norr!

I rollen kommer du att ansvara för försäljningen i distriktet och samtidigt vara en viktig del av Rydahls affärsområde Reservdelar med försäljning över hela landet. Dina kunder är verksamma inom den tunga fordonssektorn (buss, lastbil & tunga släp).

Som säljare arbetar du med bearbetning av såväl nya som befintliga kunder. En betydande del av din arbetsdag ägnas åt att interagera med våra kunder på plats, du genomför bokade möten och canvasbesök. Utöver tiden du spenderar hos våra kunder kommer du, prospektera, genomföra behovsanalyser och hantera tillkommande administrativa uppgifter som rör försäljning och verksamhetskrav. Detta kan inkludera att hantera vårt CRM-system och budget.

Din profil

Som Säljare ser vi att du har en stark egen motor och en tydlig ambition att skapa goda resultat. För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av försäljning, kanske är du innesäljare idag men vill ta nästa steg i karriären eller arbetar med försäljning inom ett annat segment idag.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en naturlig relationsbyggare som har en god känsla för service och som värdesätter att bidra med en hög servicegrad och genom det göra bra och långsiktiga affärer. Som person är du ödmjuk, prestigelös och ser till våra kunders bästa. Erfarenhet av reservdelar och branschen är meriterande men inte ett krav. Men vi ser gärna att du har ett intresse för branschen och ser positivt på att bli en expert inom ditt område!

B-körkort är ett krav, likaså behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du erbjuds ett utvecklande arbete med mycket eget ansvar på ett specialistföretag som står för kvalitet i världsklass!

Om företaget

Rydahls Bromsspecialisten är ett ledande företag som är specialister inom bromssystem till tunga fordon och maskiner samt broms- och friktionslösningar inom tillverkande industri. I dagsläget har företaget 60 anställda och verkar inom 3 affärsområden; reservdelar, bromssystem samt industrifriktion.

Rydahls erbjuder skräddarsydda lösningar och ett omfattande sortiment av broms- och reservdelar samt friktionsmaterial. De säljer enbart produkter i världsklass, noggrant utvalda enligt konceptet ”Selected by Rydahls”. Bolaget ingår idag i koncernen OEM International AB.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Vi ser fram emot din ansökan!

Rydahls
  • Företag

   Rydahls
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-09

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt