Säljassistent till Svea Husbilar i Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Nu förstärker Svea Husbilar sitt team och söker en säljassistent till anläggningen i Norrtälje (Älmsta).
Arbetet omfattar i första hand att förbereda fordonen inför annonsering i form av fotografering, specificera utrustning, lägga upp information om fordonen i vårt CRM system och ta fram prisskyltar. Du kommer även att ta hand om förflyttning av fordon inne på anläggningen, köra till verkstad, besiktning samt stöd av andra funktioner på anläggningen mm.

Din profil

De söker en ansvarsfull och noggrann säljassistent till anläggningen i Älmsta. Du ska vara en kreativ och självgående individ som kan navigera smidigt i en dynamisk arbetsmiljö. Samt bör du ha en stark känsla för detaljer och vara van att arbeta systematiskt för att säkerställa att varje fordon presenteras på bästa möjliga sätt vid annonsering.
En passion för fordon och kunskap om marknaden är definitivt fördelaktigt. Vidare bör du vara kommunikativ och ha en förmåga att samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en smidig hantering av olika arbetsuppgifter på anläggningen. Du är en social och service-minded person då rollen innebär mycket kundkontakt. B-körkort är ett krav, C, C1 är meriterande.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Svea Husbilar förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2022 ca 400 miljoner kronor. Vi driver idag tre anläggningar och beräknar under 2023-2025 öppna ytterligare fyra anläggningar i Sverige. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Norrtälje
  • Inkommet

   2024-07-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-08-15

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt