Säljledare till Svea Husbilar i Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att leda andra och tycker om att stötta och coacha dina kollegor i deras dagliga arbete? Trivs du i en försäljningsroll och motiveras av att se dina kollegor utvecklas och nå sina mål? Då kan du vara Svea Husbilars nya Säljledare till deras anläggning i Norrtälje!

Som säljledare kommer du att, tillsammans med vår säljdirektör, leda och fördela det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta engagerat med kundnöjdhet, processer och coachning av säljarna. Huvuduppgiften är att förmedla husbilar. Vi arbetar främst med att mäkla husbilsaffärer där vi har både säljande och köpande kunder. Du kommer att sköta allt som har med förmedlingen av husbilen att göra, allt från första kontakt med kund till försäljning, registrering och leverans. För att kunna lyckas med detta krävs det tid, engagemang och positiv vilja. Arbetet innebär högt tempo så du ska kunna ha många bollar i luften samtidigt.

Din profil

Vi ser gärna att du har branschkännedom med erfarenhet av försäljning och kundhantering. Har du även haft en arbetsledande roll är det meriterande, dock inget krav, det viktiga är att du har ett starkt intresse för coachande ledarskap. Vi ser gärna att du är driven, kundorienterad, målinriktad och prestigelös. Vidare är du flexibel och ska kunna rycka in där det behövs. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav, C, C1 är meriterande.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Svea Husbilar förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2022 ca 400 miljoner kronor. Vi driver idag tre anläggningar och beräknar under 2023-2025 öppna ytterligare fyra anläggningar i Sverige. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Teo Sandahl på teo.sandahl@autorekrytering.se.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Norrtälje
  • Inkommet

   2024-07-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-08-15

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt