Senior Rekryterare till Autorekrytering Malmö

Arbetsbeskrivning

Letar du efter en spännande karriärmöjlighet inom motorbranschen? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att hitta och attrahera de bästa talangerna på marknaden? Då kan den här rollen som senior rekryterare hos oss på Autorekrytering vara precis vad du letar efter!

Som rekryterare hos oss har du en mycket spännande och utmanande roll som innebär att hantera hela rekryteringsprocessen från början till slut. Din roll kommer att innefatta att marknadsföra och sälja våra rekryteringstjänster till potentiella kunder, att skapa relationer med kunder och kandidater samt att identifiera och attrahera kvalificerade kandidater för att matcha kundernas behov. Du kommer ha ett spännande spektrum av tjänster och kandidater att arbeta med; alltifrån kundtjänst och säljare till chefer och specialister på internationella bolag.

Dagligen arbetar du bland annat med annonsering, intervjuer, urval, kundkontakt och referenstagning. Rollen innefattar också att identifiera nya kanaler för att nå kandidater till våra tjänster. Vi är nischade inom en mycket spännande bransch och det gör att din roll som rekryterare blir extra speciell i din kundkontakt. Att ha en hög servicegrad, ett stort intresse för kunden och deras utmaningar och en känsla för kundhantering i stort är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Administration är en ständigt närvarande uppgift så här kommer din administrativa talang väl till pass.

Vi är ett värderingsstyrt företag präglat av entreprenörsanda och arbetsglädje. Vår arbetsplats utmärks av snabba beslutsgångar och högt till tak och vi vill att du trivs i en miljö med högt tempo.

Din profil

Den vi söker innehar relevant utbildning inom personal, organisation, psykologi eller liknande. Det är viktigt att du har bakgrund från en kundorienterad roll och flera års arbetslivserfarenhet. Du har också några års erfarenhet av att arbeta med rekrytering. För att trivas hos oss är du en trygg person som bidrar med humor, nytänkande och precis som oss andra i företaget är du prestigelös och ställer upp där det behövs. Viktigast för oss är att du är rätt person för oss men främst att vi är rätt företag för dig.
Lojalitet och generositet präglar vårt arbetssätt gentemot varandra. Vi vill att du vågar och vill mycket – tar initiativ och bidrar med nytänkande.
B-körkort är krav för tjänsten.

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!
Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.
Vi erbjuder…
• En unik möjlighet att arbeta nischat inom en bransch på framfart
• Chansen att specialisera sig inom rekrytering och ta dina erfarenheter till en ny nivå
• En kundorienterad kvalitativ roll där du får stort ansvar och lämnar avtryck
• En flexibel arbetsvardag med stort eget ansvar
Vi är ett företag som utvecklas och växer hela tiden och vår personal följer med. Vi ser fram emot att få en ny kollega och det blir spännande att få läsa just din ansökan!

Kontaktuppgifter

Ansökningarna kommer att behandlas löpande så skicka ditt cv med personligt brev så snart du kan. I din ansökan ser vi gärna att du berättar mer om hur du vill jobba med nischad rekrytering och hur du skapar mervärde i processerna mot såväl dina kunder som kandidater.
Välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Teo Sandahl, Teo.sandahl@autorekrytering.se

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Skånes län
  • Inkommet

   2023-05-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-15

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt