Service och Leveranstekniker till Hedin Bil, Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik? Vill du jobba med ett härligt och engagerat team? Då är det dig vi söker!
Vi expanderar och söker efter en service och leveranstekniker till vår anläggning i Göteborg. Du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer och tillbehörsmontering. Vi är ett härligt gäng som fokuserar på samarbete och gemenskap. Som fordonstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Med ett brinnande engagemang samt god struktur kommer du fortsätta att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning. Kanske har du precis avslutat dina studier och känner dig redo för arbetslivet. Vi ser gärna att du tidigare har gjort lättare servicejobb och modern felsökning. Meriterande är det om du också har arbetat med påbyggnationer. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete eftersom vi satsar stora resurser på att vidareutbilda våra fordonstekniker. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper samt engagemang. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort.
Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Om företaget

Hedin Bil-koncernen är dotterbolag till Hedin Group och bedriver handels- och verkstadsrörelse inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen saluför 33 bilmärken och finns idag representerade på 108 platser i Sverige, Norge och Belgien. Koncernen tillhandahåller både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar.
Att jobba på Hedin Group är att vara del av en spännande tillväxtresa och som arbetsgivare är vi bra på att ta vara på drivna och engagerade medarbetare. Varje individuell kompetens är för oss en tillgång och tillsammans skapar dessa kompetenser starka och innovativa team. Vi låter dina kvaliteter och styrkor ta plats och bli användbara för hela företaget.
Hos oss kan du få bred yrkeskunskap och många erfarenheter, så att både du och Hedin Group kan fortsätta växa.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Kajsa Fyhr. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

hedin bil
  • Företag

   hedin bil
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-06-07
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-30

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt