Servicechef till Semler Premium

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla Servicemarknaden på en av Sveriges mest exklusiva återförsäljare? Som en del av vår resa framåt söker vi en Servicechef som kommer vara en viktig del för att driva vår bilhall i Stockholm framåt!

Semler Premium står bakom en ny stor lyxvarumärkesanläggning i Stockholm, som tillsammans med filialen i Malmö säljer och servar Lamborghini och Aston Martin. Semler Premium är dessutom exklusiv återförsäljare för McLaren i alla nordiska länder. Vår organisation består av kunniga, entusiastiska och lojala medarbetare som har lika stor kärlek för bilarna som våra kunder.

Som Servicechef har du ansvar för den dagliga driften och innehar det övergripande ansvaret över verkstad och servicemarknad. Du ska tillsammans med teamet skapa en effektiv och trevlig arbetsplats genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner samt motivera dina medarbetare genom ett tryggt ledarskap. Du kommer även delta vid regelbundna möten gällande både försäljning och servicemarknadsaffären.

I arbetet får du möjlighet att bidra med dina erfarenheter för att fortsätta utveckla vår verksamhet i Stockholm. I din roll ingår att resursplanering, kontinuerlig kompetensförsörjning. I rollen kommer du även ha personalansvar för en grupp duktiga medarbetare som i dagsläget består av 6 personer som kommer bli fler inom kort med den satsning som görs.
Du kommer rapportera till filialchefen på anläggningen.

Din profil

Vi tror att du motiveras av utmaningar, har drivkraft och stimuleras av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar, för hos oss är det du som kommer styra servicemarknaden med hjälp av dina kollegor. Du har en god förmåga att entusiastiskt driva andra och är tydlig i ditt ledarskap.

Vi ser även att du har:
• Erfarenhet av arbete inom fordonsbranschen i en ledande roll
• Goda kunskaper i svenska som engelska i tal och skrift
• God datorvana
• Stort intresse för kundkontakt
• God administrativ förmåga

Om företaget

Semler Premium är en del av Semler Group, som är Danmarks största företag inom bilbranschen med över 100 års erfarenhet inom import och försäljning av bilar. Semler Premium representerar idag Porsche, Lamborghini och Bentley i Danmark och Lamborghini, Aston Martin och McLaren i Sverige. Vår bransch är på en spännande resa där både våra produkter och sättet våra bilar ägs och används på utvecklas med blixtens hastighet. Våra kunder köper inte bara en bil - de köper en livsstil och en dröm. Som ledande på marknaden har vi de bästa förutsättningarna för att rusta oss för en mer teknologisk framtid. Därför behöver vi digitalisera och optimera sättet vi arbetar på i vår verksamhet. Semler Premium har ambitionen att vara ledande inom premiumsegmentet i Sverige inom 5 år.

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Tor Linné på Tor.linne@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Semler Premium AB
  • Företag

   Semler Premium AB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-05-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-07-01

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt