Servicemarknadschef till Maskin Väst AB

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att leda andra och organisera en effektiv organisation i tillväxt? Då har vi en riktigt spännande tjänst ute för dig som vill växa tillsammans med Maskin Väst AB - en ledande återförsäljare inom entreprenad, lantbruk och skogsmaskiner – som utökar och söker nu en servicemarknadschef med placering i Karlstad.
Maskin Väst är redan starkt etablerad i Värmland, Närke och delar av Västergötland och har planer att fortsätta expandera verksamheten till flera geografier och närliggande verksamhetsområden. Vår serviceorganisation är idag mycket uppskattad hos våra kunder, och utgör en väldigt viktig komponent i att realisera bolagets strategi framåt. Vi söker nu dig som vill fortsätta och utveckla denna väldigt viktiga komponent i vår fortsatta resa framåt.

Som servicemarknadschef kommer du att bli en ny del av bolagets strategiska målsättning att ytterligare stärka eftermarknadserbjudandet med nya tjänster och servicemodeller. Du kommer med andra ord utgöra en nyckelbefattning inom koncernen framåt.
I denna roll kommer du att ha övergripande ansvarsområden för verksamhetsutvecklingen, personal, arbetsmiljö och den finansiella utvecklingen. Du kommer att ha en rörlig arbetsvecka uppdelat hos våra fyra anläggningar i Karlstad, Kumla, Odensbacken och Mariestad.
Du kommer att ingå i Maskin Västs ledningsgrupp tillsammans med VD, säljchef, ekonomichef och platschefer, och rapporterar direkt till bolagets VD. Till vardags kommer du att leda och arbeta nära bolagets sex verkmästare och reservdelssäljare.

Exempel på ansvarsområde:

- standardisera och optimera arbetssätt mellan våra anläggningar
- ta fram nya och utveckla befintliga serviceerbjudanden och tjänsteprodukter
- skapa en effektiv organisation där allas kunskap och kompetens tillvaratas
- ansvara för att arbetsmiljön säkerställs genom att gällande lagstiftning, och anläggningens arbetsmiljöplan/riskbedömning följs
- ansvara för den finansiella utvecklingen inom eftermarknadsverksamheten inkl. reservdelsförsäljning och lönsamhet

Du erbjuds:

Du välkomnas till en stabil grupp som omsätter ca 600 miljoner kronor och är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland och norra Dalsland. Vi har välkända märken som bland annat Case IH, Komatsu och JCB. Du får ca 60 erfarna och specialiserade kollegor som varje dag bidrar till en positiv arbetskultur. Då bolaget är i tillväxtfas och detta är en ny roll, ges stora utvecklingsmöjligheter till att göra stor skillnad. Vidare, som nämnt i arbetsbeskrivningen har du en rörlig arbetsvecka mellan anläggningarna och därmed ges mycket egenplanering av hur du fördelar din tid.

Din profil

För att lyckas i rollen har du erfarenhet från liknande befattningar sedan tidigare. Som ledare är du resultatdriven och entusiastisk och har en gedigen bakgrund inom branschen och från servicemarknadssidan. Du har tidigare erfarenhet av att organisera, optimera och strukturera verksamheter. Du har en förmåga att kontinuerligt utmana och förbättra arbetssätt samt kvalitetssäkra servicemarknaden.

Du är en person som tycker om att fatta beslut och är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är flexibel och har förmågan att arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du är inte rädd att tänka utanför boxen och är van att ta ett stort ansvar samtidigt som du prestigelöst kan växla dina arbetsdagar mellan administrativa arbetsuppgifter och ledningsmöten.

Vi ser gärna att du som söker är:

- Erfaren och entusiastisk ledare inom servicemarknaden
- Stimulerad av en roll som ger möjlighet till utveckling, tillväxtresa och ansvar
- Motiverad att vara med från början och påverka och sätta ramverk och processer

Om företaget

Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Bolaget har anläggningar i Karlstad och Kumla samt ingår i en koncern med Mariestads Maskin i Mariestad. Tillsammans är vi en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län. Gruppen omsätter ca 600 miljoner kronor och har totalt ca 60 personer anställda.
Läs mer om oss här: www.maskinvast.se

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Sofie Nilsson sofie.nilsson@autorekrytering.se
Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Maskin Väst AB
  • Företag

   Maskin Väst AB
  • Ort

   Värmlands län
  • Inkommet

   2022-11-13
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-12-17

Kontaktperson

Sofie Nilsson
sofie.nilsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt