Servicemarknadschef till stor återförsäljare i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Med hjälp av ett dedikerat servicemarknadsteam kan vi säkerställa att våra kunder är nöjda och att vår eftermarknadsaffär växer. Därför söker vi dig som vill vara med och utveckla servicemarknaden på en av våra största anläggningar. Har du tidigare framgångsrik erfarenhet av att driva och utveckla servicemarknaden? Har du en förmåga att få medarbetarna att vilja göra det lilla extra på dagarna? Då kan du vara den vi söker!

Som servicemarknadschef får du en nyckelroll hos oss med ansvar för servicemarknaden på en av våra största anläggningar. Din uppgift är att strategiskt driva verkstadsutvecklingen och att ta vår servicemarknad till nästa nivå. Detta för att vi ska fortsätta erbjuda våra kunder den höga kvalitet och service som vårt varumärke står för. Rollen innebär direkt personal-, budget- och resultatansvar för servicemarknaden. Du utvecklar arbetet tillsammans med respektive avdelningschef och totalt cirka 100 medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som är affärsorienterad, som tycker om utmaningar och som drivs av utveckling. Du har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom fordonsbranschens eftermarknad där du gjort goda resultat. Din gedigna förståelse för servicemarknaden gör att du har lätt för att förstå helheten och vad som påverkar den. Fortsättningsvis är du är en person som är bekväm att fatta beslut och är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är flexibel. Du är inte rädd att tänka utanför boxen och är van att ta ett stort ansvar samtidigt som du prestigelöst kan växla dina arbetsdagar mellan administrativa arbetsuppgifter och ledningsmöten. Som ledare är du förtroendeingivande och får naturligt personalen att vilja göra det lilla extra.

Stämmer ovan in på dig är vi mycket intresserade av att komma i kontakt med dig!

Om företaget

Vår kund representerar ett starkt varumärke i bilbranschen och anläggningen är placerad i Stockholm. Mer information om företaget och tjänsten ges vid intervju.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen på tel. 070 622 60 19. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-02-01
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-27

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt