Servicerådgivare till Börjessons Backoffice i Ängelholm

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i ett team bestående av Servicerådgivare, reservdelstekniker, tekniker och verkmästare. Huvudsakliga arbetet är att arbeta i backoffice där du är länken mellan våra tekniker, servicerådgivare, kunder och verkmästare. Arbetsuppgifter är att:

• kostnadsberäkna reparationsbehov som teknikerna identifierar vid verkstadsbesöket
• arbete med ServiceCam för att ta fram bild på bil och sända till kunden
• säkerställa att kunden får den information som behövs för att kunna ta ett beslut om åtgärder
• maskinskadekalkylering i Cabas samt i försäkringsbolagens system för ändamålet förekommer i arbetet
• Du kan vid behov behöva hjälpa frontoffice med uppgifter i kundmottagning och servicerådgivning samt reservdelsförsäljning.

Din profil

Kundservice som ger bästa kundtillfredsställelse är ett krav hos oss. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har hög servicekänsla, stort kundfokus med förmåga att lyssna på kunden och förstå dennes behov. Dessutom kan du samarbeta med dina kollegor för att uppnå högsta service till kunder och trivsel med dina kollegor. Vi hjälps åt inom teamet och tillsammans når vi nöjda kunder. Vi söker dig som har ett gott förhållningssätt som präglas av lugn samtidigt som du kan ha mycket att göra.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har hög social kompetens. Du har lätt för att prioritera och har ett gott ordningssinne, samt strävar efter att ge så bra service som möjligt. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska, då utländska kunder förekommer.

Du har 3 årig gymnasieutbildning och meriterande är att du har erfarenhet av liknande arbete. Teknisk erfarenhet är också en merit. Krav är att du har goda datakunskaper och B körkort. Tidigare erfarenhet av våra system Automaster, Diss, Saga, Elsa samt Etka är ett stort plus.

Om företaget

Börjessons grundades 1955 och har idag tolv anläggningar runt om i Sverige. Vi är auktoriserade inom bilförsäljning och verkstad. I koncernen finns även Börjessons Lastbilar, Börjessons ATV och Däckcentrum.

I Ängelholm har Börjessons auktorisation för att ta hand om bilar av varumärkena Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil i Helsingborg är auktoriserade för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Skoda. I Klippan auktoriserade för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar. Börjessons Bil jobbar med roliga uppdrag och spännande utmaningar. Vi ser med glädje fram emot att inkludera ny kollega till vårt team.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Isak Jogre, isak.jogre@autorekrytering.se. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Börjessons Bil
  • Företag

   Börjessons Bil
  • Ort

   Ängelholm
  • Inkommet

   2023-05-15
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-05-30

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt