Servicerådgivare till Scania Hisings Backa

Arbetsbeskrivning

Vill du vara vårt ansikte utåt? Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken där stolta och krävande kunder är din vardag. Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad på Hisings Backa.

Som servicerådgivare är din uppgift att sälja och marknadsföra verkstadens tjänsteutbud. Du ska maximera utnyttjandet av verkstadskapaciteten och ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder då man bokar in fordon för tillsyn, service och/eller reparation.

Du förväntas lösa problem och avvikelser med kunden i fokus och även ta proaktiva kontakter, som t.ex. att ringa kunder och erbjuda kampanjer som ska utföras. Du säkerställer att kundens behov och förväntningar uppfylls i hela processen från kundförfrågan till utförande, fakturering och uppföljning.

Verkstaden är öppen måndag-torsdag 07:00-24:00 och fredag 07:00-16:00. Arbetstiden sker schemalagt.

Din profil

För att lyckas i rollen har du lägst gymnasieutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har god teknisk kompetens och tidigare erfarenhet från administrativt arbete. Har du dessutom erfarenhet från fordons- eller åkeri/transportbranschen är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet där ordning och reda är en självklarhet för dig. Du trivs i ett högt tempo och med din positiva inställning ser du inga hinder i att lösa problem som kan uppstå i arbetet.

Du har god datakunskap då arbetet i många moment kräver systemförståelse. Erfarenhet av AutoMaster, Cabas samt Scanias Multi-system är meriterande. Du talar och skriver obehindrat i svenska såväl som engelska. B-behörighet är ett krav. Har du även C, D och E-behörighet är det meriterande.

Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökande.

Om företaget

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2022 registrerade Scania Sverige 2 462 tunga fordon till en marknadsandel på 40,6%, därtill registrerade Scania Sverige 239 Scaniabussar.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Scania
  • Företag

   Scania
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-05-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-08

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt