Servicetekniker till kund i Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Är du en praktisk person som trivs som bäst när du får skruva och fixa tekniska problem? Är du självständig, serviceinriktad och vill ha ett fritt och varierande jobb? Då är detta tjänsten för dig!

Som servicetekniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och reparationer på fordon. Du arbetar med allt ifrån akuta reparationer, förebyggande underhåll till större reparationer som då utförs plats. Andra förekommande arbetsuppgifter är montage av redskap, utrustningar och tillbehör på nya fordon. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har ett intresse för maskiner och teknik. Vi ser gärna att du har arbetat med tyngre fordon, skogsmaskiner eller lantbruksmaskiner sedan tidigare. Har du också kännedom om hydraulik och fordonselektronik är detta högt meriterande. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Vi välkomnar såväl erfarna som juniora mekaniker.

Om företaget

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Ninna Kristland på ninna.kristland@autorekrytering.se

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Kristianstad
  • Inkommet

   2024-02-05
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-30

Kontaktperson

Ninna Kristland
ninna.kristland@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt