Skadehandläggare till Hedin Bil Halmstad

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av skadeberäkningar och söker nästa utmaning? Då kan du vara Hedin Bil Halmstads nya skadehandläggare!
Som skadehandläggare/skadeberäknare i vår skadeverkstad är den centrala uppgiften att jobba med service, kundbemötande och rådgivning. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparationer, göra skadebesiktningar och skadeberäkningar, boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalningar av kunden. Du lämnar förslag på åtgärder samt priskalkyler och offerter till kund och försäkringsbolag. Det ingår i rollen att fördela inbokade arbeten till verkstaden på ett så effektivt sätt att avtalade leveranstider infrias till kunden.

Din profil

För att lyckas i rollen som skadehandläggare bör du ha erfarenhet av att arbeta med skadekalkyler i Cabas. Då arbetet innebär mycket kontakt med såväl kunder som försäkringsbolag förväntas du hålla en hög servicenivå och alltid ge ett professionellt intryck. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har god datorvana och vi ser det som starkt meriterande om har erfarenhet av att arbeta i Cabas, Cabplan och Kobra. B-Körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Om företaget

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Teo Sandahl, teo.sandahl@autorekrytering.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Hedin Bil Halmstad
  • Företag

   Hedin Bil Halmstad
  • Ort

   Hallands län
  • Inkommet

   2022-11-23
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-01-19

Kontaktperson

Teo Sandahl
teo.sandahl@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt