Skaderäknare till Mechanum

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!
Vårt mål är att göra våra kunder till fans.
Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som skaderådgivare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Arbetet som skaderådgivare innebär att du, tar emot kunder och skadeärenden, fysiskt och digitalt. Du skapar skadekalkyler och kommunicerar med försäkringsbolagen, hjälper kunden igenom processen och bokar in arbetet i en av våra skadeverkstäder. Vi arbetar med CABAS och reparerar alltid enligt biltillverkarens anvisningar.
Du arbetar i nära samarbete med plåt & lack-avdelningarna för att delta i utveckling och förbättringsarbete, du är kundfokuserad och noggrann. Du rapporterar till kundservicechef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Din profil

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.
Tidigare yrkeserfarenhet från skadereparationer, bilverkstad eller motsvarande är positivt.
Vi söker både dig om redan är rutinerad skaderådgivare eller dig som vill bli, vi kommer att erbjuda träning, utveckling och många kundmöten!
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skift

Om företaget

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Sofie Nilsson. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Mechanum
  • Företag

   Mechanum
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-07-31
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-09-03

Kontaktperson

Sofie Nilsson
sofie.nilsson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt