Skadereparatör till Werksta Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du en driven fordonsentusiast med en ödmjuk inställning och en stark vilja att lära dig? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Skadetekniker till Werkstas moderna anläggning i Uppsala!

Som Skadetekniker blir du en del av ett team om 11 kollegor, fördelat på verkstad och administration. Vi är en komplett Skadeverkstad och certifierade för BMW samt auktoriserade för bland annat Tesla. Nu förstärker vi vår avdelning inom plåt.

I rollen kommer du att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar, vilket bland annat innefattar att byta och rikta karossdetaljer. I tjänsten ingår även att demontera samt montera teknisk och mekanisk utrustning. I arbetet kommer din känsla för precision och intresse komma till sin rätt.

Du kommer att vara en del av ett kompetent och stöttande team där vi tillsammans strävar efter hög kvalitet och kundnöjdhet.

Din profil

Vi ser att du har ett gediget intresse för att lära dig och utvecklas närmare. Som medarbetare hos oss kommer vi att ge dig bästa möjligheter för att utvecklas och bli expert inom ditt område genom utbildning och coachning. Vill du utvecklas inom Skadeverkstad är det här en mycket bra möjlighet. Besitter du idag en del kunskaper inom området ser vi mycket positivt på det.

Vi ser att du:
- Har gått fordonsprogrammet eller har motsvarande utbildning/erfarenhet.
- Har ett stort fordonsintresse.
- Innehar ett giltigt B-körkort.
- Är ödmjuk, har en positiv attityd och är villig att lära dig nya saker.
- Är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Meriterande:
- Tidigare yrkeserfarenhet som Skadetekniker.

Vi erbjuder:
- En dynamisk och utvecklande arbetsmiljö i fräscha lokaler.
- Möjlighet att arbeta med modern utrustning och teknik.
- Kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter.
- Ett engagerat och stöttande team.
- Förmånspaket

Om företaget

Werksta grundades i Sverige 2015 och har sedan dess vuxit till att omfatta över 90 skadeverkstäder i Norden. Enbart i Sverige reparerar vi över 30 000 bilar per år. Werkstagruppen sysselsätter mer än 1 000 personer och omsatte cirka 2,2 miljarder kronor under 2022. Vi fokuserar på att leverera hög kvalitet och en utmärkt kundupplevelse. Som en del av Werksta Group samarbetar vi med alla försäkringsbolag och reparerar alla bilmärken och modeller. Vi är en del av Werksta Group.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Ethan Arancibia på telefonnummer 070-840 69 73. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Werksta Uppsala Fyrislund AB
  • Företag

   Werksta Uppsala Fyrislund AB
  • Ort

   Uppsala län
  • Inkommet

   2024-07-10
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-07-30

Kontaktperson

Ethan Arancibia
ethan.arancibia@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt