Skadetekniker till Bilmånsson i Eslöv

Arbetsbeskrivning

Som Skadetekniker/Bilplåtslagare kommer du huvudsakligen att arbeta med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Din profil

Kompetenskrav

Du är utbildad Skadetekniker med några års erfarenhet samt har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

- Du är service-minded och sätter alltid kunden i fokus.
- Du är noggrann och kvalitetsmedveten.
- Du har ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor.
- Du är en lagspelare.
- Du är stresstålig, flexibel och förändringsbenägen.

Om företaget

Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Klippan och Lund och är idag ca 185 medarbetare.

Den 1 februari 2023 gick Bilmånsson samman med Kristianstads Automobil, samt Östra Skånes Bilvaruhus som är återförsäljare av Hyundai. Bilmånsson har även förvärvat Bil-Bengtsson den 1 maj 2023. Inledningsvis kommer verksamheterna att drivas under eget namn, för att senare under 2023 fusioneras in i Bilmånsson. Bilmånsson räknar då med att sälja nästan 9 000 bilar och omsätta 2,5 miljarder kronor årligen med en personalstyrka på ca 350 medarbetare. Därmed kommer Bilmånsson att bli en av landets större återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Isak Jogre på mejl isak.jogre@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilmånsson
  • Företag

   Bilmånsson
  • Ort

   Eslöv
  • Inkommet

   2023-09-17
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-10-08

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt