Skadetekniker till Volvo Car Retail i Hisings Backa

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en del av en mycket spännande förändringsresa samtidigt som du representerar ett av Sveriges starkaste varumärken? Just nu söker vi en duktig och driven Skadetekniker till Hisings Backa.

I tjänsten som skadetekniker kommer du att arbeta med att reparera skadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer och utföra slip-, svets-, lim- och spackelarbeten. I tjänsten ingår även att demontera samt montera tekniks och mekanisk utrustning, allt detta enligt Volvos skadeprocess. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete. Du kommer att arbeta med Volvos bilar samt Polestar.

Vi erbjuder ett spännande arbete som ger stimulans och där du kan vara med och påverka. Vårt mål är att Volvo Car Retail ska vara en arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Vi är olika men vi har samma mål och alla ska trivas! Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension. Utöver det erbjuder vi möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. Vi erbjuder dig också friskvårdsbidrag och ett förmånligare bilägande.

Din profil

Vi har ett stort fokus på att våra kunder ska vara nöjda och därför lägger vi stor vikt i att du är serviceinriktad, social och engagerad. Dessa egenskaper visar du även gentemot dina kollegor, där du bidrar till god stämning samt en social arbetsmiljö och blir en del av ett team som stöttar varandra. Som person är du självgående och levererar alltid högsta kvalitet.

Du har några års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker. Vi ser gärna att du har slutfört fordonsteknisk linje med inriktning på plåtslageri. Har du även erfarenhet av att arbeta i Cabas är det toppen, likaså är det meriterande om du tidigare arbetat i några av våra märkesstyrda system inom Volvo. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift. Giltigt körkort med minst behörighet B är ett krav.

Om företaget

Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens kundupplevelse. Det är en hög ambition, ett viktigt löfte och det ställer höga krav på oss som företag. Vi vill kunna leverera en sammanhängande kundresa både online och genom fysiska möten. De nya digitala förutsättningarna skapar en ökad kravbild och den vill vi som företag kunna leva upp till. Vi vill även kunna möta kundens ökade krav genom att erbjuda framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Isak & Felix

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Volvo Car Retail
  • Företag

   Volvo Car Retail
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2023-02-02
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-09

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt