Spareparts Manager till Krone Trailer

Arbetsbeskrivning

Söker du en spännande karriärmöjlighet med ett av Europas ledande varumärken? Vill du vara en del av ett framgångsrikt och snabbt växande team i Sverige?
Fahrzeugwerk Bernard Krone är en av Europas främsta tillverkare av trailers och lastbärare för transportsektorn. I Sverige är vi stolta marknadsledare och befinner oss nu i en spännande fas med en kommande expansion på den svenska marknaden. I rollen som Spareparts Manager har du en nyckelroll inom vår organisation. Du kommer att vara ansvarig för reservdelsmarknaden i Sverige för Fahrzeugwerk Bernard Krone Gmbh. Ditt första uppdrag är att etablera och bygga upp reservdelslager i Malmö och att strukturerat och administrativt skapa ett reservdelslager för den Svenska marknaden. På längre sikt kommer du även att vara drivande i uppstarten av lokala mindre reservdelshubbar över hela landet.
Du kommer att rapportera direkt till VD i Sverige med ett tydligt budget- och resultatansvar. Dessutom innebär rollen att du tar ansvar för och driver utvecklingen av Krones reservdelsnätverk i Sverige, vilket inkluderar visst personalansvar. Vi är en liten organisation där samarbete är nyckeln till framgång, både mellan medarbetare och över ansvarsområden. Detta är avgörande för att vi ska kunna erbjuda optimal service till våra kunder och partners.

Din profil

För att passa in i den här rollen ser vi gärna att du har en ekonomisk eller teknisk bakgrund samt erfarenhet från lastbil/trailerbranschen. Erfarenhet från den tunga sidan av reservdelsbranschen är meriterande, men inget krav. Du behöver vara tekniskt kunnig och ha en nyfikenhet för den senaste tekniska utvecklingen. Förståelse för fordon och reservdelar, samt kommersiell kompetens inom branschen är av stor vikt.
Du har en gedigen erfarenhet av att strukturera och effektivisera processer för att höja kundnöjdhet och lönsamhet. Som person är du lösningsorienterad, en teamplayer som är lyhörd och förtroendeingivande. Du brinner för att förstå och möta kundens behov och har drivet att överträffa deras förväntningar.
Krav för tjänsten är:
- Behärskar svenska och engelska obehindrad i tal och skrift. Tyska är meriterande
- Goda datorkunskaper i Outlook, Officepaketet och CRM system, kunskap om SAP är meriterande
- B-körkort

Om företaget

Krone koncernen (årlig försäljning på 1,6 miljarder euro) omfattar affärsenheterna jordbruksmaskiner och efterfordon. Företaget, som grundades 1906, är idag i sin fjärde generation av ägande av familjen Krone. Huvuddelen för koncernens försäljning kommer från försäljning av släpvagnar och trailers.
Vid produktionsanläggningarna i Werlte, Herzlake, Lübtheen, Dinklage och Tire (TR) tillverkar Krone Gardintrailer, Semitrailer, Container chassi, Växelflak system, Trailers och Lastbilspåbyggnader. Förutom våra fordonsprodukter erbjuder Krone också ett omfattande eftermarknads- och servicepaket med t.ex. Telematik, Finansiering, fordon för uthyrning och handel med begagnade fordon. Krone Trailer Axel och 24 h reservdelsförsörjning säkerställer att kunderna har den absolut högsta nyttjandegraden av våra produkter.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Krone Trailer Sverige AB tillsammans med Autorekrytering. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Andersson på karl.andersson@autorekytering.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så du gör därför rätt i att söka tjänsten redan idag.

Krone
  • Företag

   Krone
  • Ort

   Malmö
  • Inkommet

   2023-09-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-10-17

Kontaktperson

Karl Andersson

Tipsa dina vänner

Kontakt