Stationschef till Bilprovningen Torslanda/Mölndal

Arbetsbeskrivning

Bilprovningen är inne i en spännande förändringsresa med fokus på kundservice och försäljning på stationerna. Häng med på resan och bli vår nästa Stationschef till Torslanda med ansvar för två stationer – Torslanda och Mölndal!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och utveckla arbetet på stationerna, som är en del av Bilprovningens nationella stationsnät. Genom att medarbetarna trivs och utvecklas samt levererar en kundservice i toppklass säkerställer vi nöjda och återkommande kunder. Rollen innefattar även arbetsuppgifter såsom:

• Kvalitets- och lönsamhetsansvar
• Ansvar för stationens kundresa och kundmöte
• Personalansvar för stationernas medarbetare – 6 i Torslanda och 2 i Mölndal
• Effektivisering av produktions- och personalplanering
• Till viss del operativt arbete i verksamheten
• Nykundsförsäljning

Vi erbjuder en nyckelroll i ett kollektivavtalsanslutet företag där du får ta mycket ansvar och utvecklas i din yrkesroll. Brinner du för att leda och utveckla en verksamhet där du får såväl stöttning som frihet under ansvar är detta rätt roll för dig!

Din profil

För att matcha profilen har du tidigare erfarenhet av personalansvar och ledarskap, förslagsvis från en teknisk bransch med serviceinriktning. Du är en trygg och strukturerad ledare som har förmågan att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare samtidigt som du kan stå fast vid beslut och ställa krav på din personal. Du trivs bäst i ett närvarande ledarskap och är duktig på att se och uppmärksamma alla individer. För att lyckas i rollen bör du även ha fordonsteknisk kunskap förvärvad via arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer. Vi ser även att du har en administrativ förmåga samt tillämpar ett strukturerat arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi söker dig med ett stort driv och vilja att utvecklas.

Om företaget

Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning med över 100 stationer och 550 medarbetare. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2021 genomförde företaget 1,3 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 731 MSEK.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande konsultchef Karl Andersson, karl.andersson@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilprovningen
  • Företag

   Bilprovningen
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2023-04-05
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-05-30

Kontaktperson

Karl Andersson

Tipsa dina vänner

Kontakt