Studentmedarbetare till kund inom bilbranschen

Arbetsbeskrivning

Vi söker en noggrann och organiserad individ som vill arbeta deltid som administratör hos vår kund som är verksamma inom fordonsbranschen. Ditt ansvar inkluderar att effektivt hantera och upprätthålla företagets register, säkerställa korrekthet och aktualitet. Du kommer att delta i inventeringsprocesser för att säkra rättvisa lagermängder och rapportera eventuella avvikelser. Denna mångsidiga roll kräver starka administrativa färdigheter, en hög grad av noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt. Om du trivs med att skapa struktur, är systematisk och har öga för detaljer, är detta en perfekt möjlighet att vara en nyckelspelare inom vårt team.

Din profil

Vi söker dig med en annan huvudsaklig sysselsättning, kanske du studerar idag och har möjlighet att arbeta deltid vid sidan av dina studier. Vi ser att du har en administrativ förmåga och är prestigelös. Har viss erfarenhet av MS Officepaketet och har snabbt för att sätta dig in i nya system.

Placering Norr om Stockholm,
Vi ser att du har B-körkort och det är fördelaktigt om du har tillgång till egen bil.

Om företaget

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Elin Karlsson, på elin.karlsson@autorekrytering.se.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-02-07
  • Omfattning

   Deltid
  • Ansök senast

   2024-03-30

Kontaktperson

Elin Karlsson

Tipsa dina vänner

Kontakt