Supporttekniker till MAN i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett framgångsrikt team där du blir specialisten inom ditt område? Har du ett brinnande intresse för modern teknik och service? Då har vi tjänsten för dig!

Till vårt kontor i Kungens kurva söker vi efter en supporttekniker inom lastbil och buss som vill bli en del av vårt team. Du kommer att vara en del av vår supportavdelning och arbeta som first-linesupport ut mott våra kunder. Du kommer att supportera tekniska frågor relaterade till lastbil och bussar och du kommer att vara experten inom ditt område, och bidra med bred teknisk kompetens samt en hög service. Vidare kommer du att arbeta med uppföljning och dokumentation av support och service i interna-system, samt skapa god ordning för att arbeta proaktivt för ökad service. Vid svåra kund- Case kan du behöva besöka våra kunder runt om i Sverige för att bidra med din tekniska kompetens.

Din profil

För att lyckas i rollen har du några års teknisk erfarenhet inom mekanik, hydraulik och modern felsökning. Vi ser gärna att du är en flexibel och social lagspelare som alltid sätter kundens behov i centrum och kan ta snabba beslut. Kanske har du tidigare arbetat inom liknande tjänster inom teknisk support eller som exempelvis senior mekaniker. Vidare har du en hög kognitiv förmåga och en hög arbetskapacitet, där du arbetar strukturerat och kommunikativt. Du är en fena på service och har ett pedagogiskt lugn. Du är en duktig administratör och tar dig lätt runt i IT-intensiva miljöer. Därför är du en erfaren systemanvändare med god vana att använda MS Office samt en vana att arbeta i CRM-system. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och teknisk engelska i tal och skrift.

Om företaget

Svenska Neoplan är ett dotterbolag till SAM-Service AB. I SAM-Service koncernen ingår förutom Svenska Neoplan AB även bl.a. Motorpark AB, Lion’s Trucks AB och Neokapital AB. Koncernens huvudsakliga inriktning är på försäljning, service, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Svenska Neoplans verksamhet innefattar försäljning av nya lastbilar och bussar samt begagnade bussar och reservdelar på den Svenska marknaden. Bolaget är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs bussprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN samt att bolaget nu mer även är importörer av MAN lastbilar.
Som svensk importör och generalagent i över 40 år för Neoplan bussar så har bolaget och dess serviceorganisation skaffat sig en mycket stor erfarenhet av den svenska bussnäringen. Bolaget är i dag en av de största leverantörerna av bussar på den svenska marknaden och har under alla dessa år enbart jobbat med bussar.
De framgångar som bolaget haft under över 40 års verksamhet beror mycket på att alla våra resurser har satsats på att bygga ut en mycket väl fungerande eftermarknadsorganisation. I nära samarbete med Neoplan Väst AB och Neoplan Syd AB så har servicenätet av strategiskt placerat verkstäder kraftigt byggts ut. Svenska Neoplan har i dag 10st kontrakterade och auktoriserade serviceverkstäder i Sverige.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering. Har du frågor kontakta rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt.

Motorpark
  • Företag

   Motorpark
  • Ort

   Stockholm
  • Inkommet

   2022-08-04
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-30

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt