Technician till AVL

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med framtidens fordon/drivlinor? Har du ett stort tekniskt intresse, innehar yrkeserfarenhet som Tekniker/Mekaniker och vill utvecklas? Då är detta tjänsten för dig!

AVL är ledande inom provning av drivlinor för bland annat personbilar och tunga fordon. Utvecklingen går snabbt framåt och genom det behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Tekniker/Motormekaniker.

I ditt dagliga arbete kommer du:
- Att arbeta i nära samarbete med kollegor på uppdrag hos kund
- Arbeta i verkstadsmiljö och förbereda provobjekt mekaniskt inför provning
- Att mekaniskt montera ihop/demontera provobjekt från grund eller byta/modifiera provartiklar
- Att tätt ihop med utprovningsingenjör/kund läsa av data från olika provobjekt samt dokumentera detta är ett dagligt arbete

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Du har genom arbete och/eller intresse erfarenhet av arbeten som rör motor och växellåda.

Som person är du framåt och trivs med att arbeta i samarbete med kollegor. Du är flexibel och ser positivt på att arbeta i en miljö som uppmuntrar utveckling. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att svetsa, svarva samt fräsa.

Om företaget

AVL är världens största privatägda företag för utveckling, simulering och provning av drivlinor (hybrider, förbränningsmotorer, transmissioner, elektriska drivsystem, batterier, bränsleceller och styrteknik) för personbilar, lastbilar, anläggningsmaskiner, stora motorer och dess integration in i fordon.

Placering för tjänsten är på vår anläggning i Södertälje med arbetstider förlagda måndag-fredag, 7-16.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

AVL
  • Företag

   AVL
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-05-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-06-13

Tipsa dina vänner

Kontakt