Tekniker till bolag inom Fordonsutveckling

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med framtidens fordon/drivlinor? Har du ett stort tekniskt intresse, innehar yrkeserfarenhet som Tekniker/Mekaniker och vill utvecklas? Då är detta tjänsten för dig!

Vår kund är ledande inom provning och utveckling av drivlinor för personbilar och tunga fordon. Utvecklingen går snabbt framåt och genom det behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Tekniker.

I ditt dagliga arbete kommer du:
- Att arbeta i nära samarbete med kollegor på uppdrag hos kund
- Arbeta i verkstadsmiljö och förbereda provobjekt mekaniskt inför provning
- Att mekaniskt montera ihop/demontera provobjekt från grund eller byta/modifiera provartiklar
- Att tätt ihop med utprovningsingenjör/kund läsa av data från olika provobjekt samt dokumentera detta är ett dagligt arbete

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet som Mekaniker/Tekniker. Du har genom arbete och/eller intresse erfarenhet av arbeten som rör motor och växellåda.

Som person är du framåt och trivs med att arbeta i samarbete med kollegor. Du är flexibel och ser positivt på att arbeta i en miljö som uppmuntrar utveckling. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att svetsa, svarva samt fräsa.

Om företaget

Mer info om företaget ges vid intervju, placering för tjänsten är söder om Stockholm.

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare och kandidat.

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2024-05-09
  • Ansök senast

   2024-05-30

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt