Teknisk Specialist till Leasingbolag

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från eftermarknad inom Fordonsbranschen och vill vara med och säkerställa att våra kunder har en välfungerande fordonsflotta? Då kan du vara den vi söker för en direktrekrytering till vår kund!

Som en del av vårt team kommer du att utgöra en viktig faktor avseende att säkerställa att våra Leasingkunders bilar är säkra samt välfungerande under leasingperioden. Du kommer i ditt dagliga arbete kombinera administrativt arbete med att föra dialog med externa parter som exempelvis verkstäder.

I rollen arbetar du bland annat med att:
- Hantera Verkstadsfakturor kopplade till reparationer och underhåll
- Bedöma och godkänna arbetsorder
- Ge stöd och support till interna och externa parter
- Hantera dialog med verkstäder såväl via telefon som mail

Tjänsten är en direktrekrytering med 6 månaders provanställning med placering i Stockholm, mer info om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från eftermarknad inom Fordonsbranschen antingen som Mekaniker/Tekniker, Planör, Servicerådgivare eller som Verkmästare och som vill ta nästa steg i din karriär.

Vi ser utöver det att du även:
- Har en godkänd gymnasial utbildning
- Har God kunskap i Office-programmen och generellt god systemvana
- Uttrycker dig mycket väl i svenska och engelska i både tal och skrift
- Har manuellt B-körkort

Som person är du positiv och har en god samarbetsförmåga. Du strävar efter hög kvalitet i ditt arbete och tar ansvar för att fullfölja dina uppgifter. Vidare har du en god förmåga att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter när det behövs.

Det är meriterande om du har erfarenhet av bedömning av skador eller om du som tekniker har utbildning inom HVT/HVE.

Du kommer erbjudas en intressant möjlighet där du får chansen att ta tillvara på dina befintliga kunskaper men även få utveckla dessa vidare!

Om företaget

Autorekrytering är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag nischat inom motorbranschen. Vi ser med stolthet tillbaka på vår utveckling sedan starten 2005 och jobbar ständigt med att överträffa våra kunders, kandidater och medarbetares förväntningar. Att förmedla rekrytering och bemanning till den svenska motorbranschen är fantastiskt spännande!

Våra kunder representerar flera av de mest kända återförsäljarna, verkstäderna och generalagenterna i denna dynamiska bransch. Vi mycket glada över förtroendet vi fått från vårt stora kontaktnät av intressanta kunder och kompetenta kandidater. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan hålla en konsultativ framtoning mot såväl kund, medarbetare, konsult och kandidat. Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping och vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81 eller Elin Karlsson på 073-504 78 31. Vi ser fram emot din ansökan, vi går igneom urval och tjänstne kan komma att tilsättas innan sista ansökningsdag.

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-15
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-09

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt